Fındıkta İç Tüketimi Artırmak İçin Öneri

Fındıkta İç Tüketimi Artırmak İçin Öneri
Ordu'nun Fatsa Ticaret Borsası(FATBO) Başkanı Ali Feyzi, fındıkta iç tüketimin artması için herkesin misafirine fındık ikram etmesi ya da hediyelik olarak...
Ordu'nun Fatsa Ticaret Borsası(FATBO) Başkanı Ali Feyzi, fındıkta iç tüketimin artması için herkesin misafirine fındık ikram etmesi ya da hediyelik olarak fındık göndermesi önerisinde bulundu.

Başkanı Ali Feyzi konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "İç tüketimin artması için bölgede yaşayan vatandaşlarımız gelen misafirlerine fındık, dış illerden bulanan dostlarına hediyelik fındık gönderirse iç tüketimde buna bağlı olarak artar. Herkes hediyeleşme yöntemi ile fındık mahsulümüzü kullanırsa tüketim bazında iyi olur. Bizim bölgemizde iç tüketim anlamanda bakıldığı zaman yılda 120 bin ton ile 150 bin ton arası iç tüketim oluyor. Maalesef belli insanlar bu rakamları bile saklıyorlar. Belli firmalar iç tüketim rakamları az gösterip fındık fiyatlarını düşürmek için manipülasyon malzemesi olarak kullanabiliyorlar. İç tüketimin artması için herkes fındık yesin ya da hediye olarak göndersin. Bölgemizin ürününe bizlerin sahip çıkması gerekiyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.