Ak Parti, Çanakkale Belediye Meclisi’ne Katılmama Kararı Aldı

Ak Parti, Çanakkale Belediye Meclisi’ne Katılmama Kararı Aldı
AK Parti Çanakkale Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Tülay Ömercioğlu, dün ekim ayı meclisinde yaşanan olaylarla ilgili bugün basın açıklaması...

AK Parti Çanakkale Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Tülay Ömercioğlu, dün ekim ayı meclisinde yaşanan olaylarla ilgili bugün basın açıklaması yaparak, toplantının ikinci bileşenine katılmama kararı aldıklarını söyledi.

Parti il binasından bugün diğer AK Partili meclis üyeleriyle birlikte açıklama yapan Ömercioğlu, meclis toplantısında psikolojik baskılara maruz kaldıklarını belirterek, "Dün AK Parti Grubu olarak hiçbir şekilde istemde bulunmadığımız, hiçbir şekilde de layık olmadığımız tavırla karşı karşıya kaldık. Dün geceden beri bu olayın yansımaları devam ediyor. Bu istenmeyen olaylar, yaşadığımız hakaretler, bağrışmalar, psikolojik baskı ve travma adına ne derseniz deyin. Bunların hepsini söyleyebiliriz ki bunun neticesinde biz daha fazla hakarete uğramamak adına meclis salonundan dışarıya çıktık. Ama çıkarkenki duyumları sizler de biliyorsunuz ki "Çıkarken bağrışmadan çıkın, sesinizi kesin" gibi birçok ses duyumunu da gördünüz. Her ne kadar bazı basın organlarında yer alan "Ricada bulundu" söylemleri mevcutsa da ricaların "Sus, kes, konuşma" gibisinden olduğunu zaten tüm internet sitelerinde gözlemliyoruz" dedi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın yaşanan olayları özümsemesi adına belediye meclisinin ikinci bileşenine katılmama kararı aldıklarını belirten Ömercioğlu, "Hepinizin bildiği gibi biz dünkü meclis bileşeninden çıktık. Bugün ikinci bileşen mevcut. Ancak grubumuzla şunun kararını verdik. Buraya katılmamız şuanda başkanın sakince düşünmesi, yapmış olduğu olayları biraz özümsemesi, kendi kendine "Ne yaptım, nasıl yaptım" gibi bir özeleştiriye girmesi amacıyla bugün biz ikinci bileşene katılmamaya, televizyondan izlemeye karar verdik. Çünkü bugün imar konuları mevcut, komisyonda görevli arkadaşımız görüşlerini verdi. Bununla ilgili halkımıza karşı yapmış olduğumuz hiçbir eksik işlem yok, bunun da bilincindeyiz. Belediye Başkanı biraz düşünsün karar versin, ondan sonra biz de aynı üslubumu paylaşacağız, yoksa beraberce ortak akılla mı hareket edeceğiz. Onun yönünü çizeceğiz. Bir gündem yaşanıyor. Burada; belediye başkanı, belediye başkanvekili, milletvekillerinin adının geçtiği ve bizim AK Parti'nin hiçbir şekilde elimizin ve eteğimizin değmediği, doğrudan doğruya basına yansıyan, kasetler, iş teklifleri ve paraların yansıdığı bir gündem var. Hem de bu bir haftadır oluyor. Sayın belediye başkanımız böyle gündemleri hiç kaçırmıyor" diye konuştu.

AK Parti Çanakkale Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Tülay Ömercioğlu, dün ekim ayı meclis oturumunda Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan tarafından hakaretlere maruz kaldığını belirterek diğer meclis üyeleriyle birlikte toplantıyı terk etmişti.

Ak Parti, Çanakkale Belediye Meclisi’ne Katılmama Kararı Aldı

Ak Parti, Çanakkale Belediye Meclisi’ne Katılmama Kararı Aldı

Ak Parti, Çanakkale Belediye Meclisi’ne Katılmama Kararı Aldı

Ak Parti, Çanakkale Belediye Meclisi’ne Katılmama Kararı Aldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.