Aziz Yıldırım'ın Tek Hedefi! 24 Saatlik Mesai...

Aziz Yıldırım'ın Tek Hedefi! 24 Saatlik Mesai...
Fenerbahçe başkanlık koltuğunda 20.
Fenerbahçe başkanlık koltuğunda 20. senesini geçiren Aziz Yıldırım, 13. kongresine hazırlanıyor. Daha önce 12 kongreden galip çıkan Yıldırım, bu kez daha farklı bir yol izliyor. Son kez başkanlığa aday olduğunu ve görev süresini bitirdikten sonra veda edeceğini belirten Başkan Yıldırım, adeta 24 saatini bu seçim için veriyor.

Sosyal sorumluluk projelerinden, Fenerbahçe Üniversitesi'ne, futbol takımının bugünü ve geleceğinden, amatör branşlara, başta Gebze olmak üzere yeni tesis hamlelerinden kulübe katılacak arazi ve şubelere kadar çok kapsamlı bir çalışma yapılıyor.Hem ülkenin hem de kulübün ekonomik koşullarını da göz önünde bulunduran Aziz Yıldırım, iş hayatını ve aile yaşantısını ikinci plana itmiş durumda.

Sürekli olarak Anadolu'ya geziler düzenleyen ve 1 senedir neredeyse Türkiye'nin her yerini dolaşan Yıldırım, dernek üyeleri başta olmak üzere kongre üyeleri ve taraftarlarla yakın temas kuruyor. Ankara, İzmir, Adana, Samsun, Diyarbakır, Rize, Bursa, Balıkesir, Antalya, Konya, Kayseri, Zonguldak, Sakarya, Edirne ve Düzce gibi şehirlere ziyaretlerde bulunan Fenerbahçe başkanı, önündeki 3 aylık süreçte de bu ziyaretleri kesmeyecek. 1907 pota projesiyle okullara ve öğrencilere yapılan yatırımlar Anadolu'da ciddi anlamda yankı uyandırdı. Talepler 5-6 bin seviyesine ulaştı.

Adeta bir siyasi seçim çalışmasını andıran bu çalışmalar için yeni bir dönem daha başladı. Aziz Yıldırım'ın yola çıkarken ortaya koyduğu 'Ruhumuz Bir' sloganı altında sosyal medyada atılımlar yapıldı. Youtube, Instagram ve Twitter üzerinden 'Ruhumuz Bir' hesapları aktif edildi. Ayrıca bir de internet sitesi açılarak, buradan Başkan Yıldırım'ın videosu yayınlandı.



En farklı seçim

Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un aday olduğu Fenerbahçe Başkanlık seçimi çok farklı ve ilginç bir seyirde ilerliyor. Sosyal medyada oldukça aktif olan iki aday, ilk kez böylesi bir program uyguluyor. Sadece Fenerbahçe özelinde değil, Türk spor tarihinin en çekişmeli ve kalabalık yarışı olacak bu seçim adeta ezber bozuyor. İstanbul dışına çıkarılan bu seçimde Anadolu şehrindeki Fenerbahçe taraftarları da önemseniyor.

Özel video çekimleri, fotoğraf paylaşımları, maç günlerinde branşların maçlarına gösterilen ilgi, taraftarın da heyecanını katlıyor.

Hepsi önemli

2-3 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimleri için sıkı bir çalışma düzenleyen Aziz Yıldırım, sadece futbol şubesini değil bütün branşları önemsiyor.
Kamuoyunda futbolun öne çıkarılmasına karşın basketbol şubeleri başta olmak üzere diğer amatör branşlar da boşlanmıyor. Özellikle Erkek Basketbol takımının Euroleague ve ligdeki şampiyonluk ihtimali umutları artırıyor.

Yargı takibi

Aziz Yıldırım'ın tüm seçim çalışmaları dışında bir diğer gündem konusu da şike davasının takibi oluyor. Beraat kararının yargıtaydan da onanmasını uman ve hukuk ekipleriyle sürekli görüşmelerde bulunan Başkan Yıldırım, şu dönemde Fenerbahçe'den başka hiçbir işle uğraşmıyor. Kararın onanmasıyla da yeni bir döneme başlayacak Fenerbahçe'nin bütün uğradığı haksızlıkların takipçisi olmak isteyen Yıldırım, aralıksız çalışıyor.

Altyapı hamleleri

Başkan Aziz Yıldırım'ın en önemli gündem maddelerinden biri de Dereağzı Tesisleri'nde bulunan altyapı branşları oluyor. Futbol şubesi başta olmak üzere faaliyet gösterilen tüm branşlardaki genç sporcuların maddi ve manevi tüm süreçleri ele alınıyor.

Futbolda 'Altınordu' sistemine benzer bir yapı üzerinde durulurken, eğitim-futbol ikisinin bir arada gitmesi için projeler inceleniyor. Hollanda futbolundan önemli bir ismin de getirileceği futbol şubesi 2018 itibariyle yeniden ayağa kaldırılacak.

Üniversiteye özel ilgi

Aziz Yıldırım, başkanlık dönemindeki en önemli hayallerinden biri olan Fenerbahçe Üniversitesi için de geceli gündüzlü bir çalışma yürütüyor. Yeni dönemde faaliyete geçip, eğitim vermeye başlaması beklenen üniversite, Başkan Yıldırım için büyük önem taşıyor.

Sarı-lacivertli kulübün her anlamda markalaşması açısından üniversite atılımı için her türlü yatırıma destek veriliyor. Sık sık toplantılar yapılırken, en ufak bir aksiliğin çıkması istenmiyor.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.