Besni Küçük Sanayi Sitesi Doğalgaza Kavuşuyor

Besni Küçük Sanayi Sitesi Doğalgaza Kavuşuyor
Adıyaman'ın Besni Küçük Sanayi Sitesine doğalgaz çekilmesi için Besni Belediyesi, doğal gaz dağıtım şirketi ile Besni Küçük Sanayi Sitesi arasında...

Adıyaman'ın Besni Küçük Sanayi Sitesine doğalgaz çekilmesi için Besni Belediyesi, doğal gaz dağıtım şirketi ile Besni Küçük Sanayi Sitesi arasında 3'lü protokol imzalandı.

Doğalgaz çalışmaları esnasında sanayi sitesi içerisindeki 460 metre kare kilitli parke taşı olan yol ve kaldırımda meydana gelecek hasarlarda yol ve kaldırımın tamamı yeniden yapılacak. Konu ile ilgili açıklama yapan Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan, ısrarlı takipleri sonrası sanayi sitesinin doğal gaza kavuştuğunu söyledi. Kısa zamanda çalışmaların biteceğini söyleyen Başkan Arslan, sanayi sitesi esnafları için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Küçük Sanayi Sitesi içerisine yapılması planlanan cami ile ilgili de proje çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Arslan, büyük firmalardan teklif istediklerini ve maliyetlerle ilgili görüşmelerin sürdüğünü de belirterek, caminin en kısa zamanda çalışmalarına başlamayı planladıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.