Başkan Alıcık Engelli Vatandaşı İş Sahibi Yaptı

Başkan Alıcık Engelli Vatandaşı İş Sahibi Yaptı
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, en büyük hayali kendi işini yaparak kimseye muhtaç olmadan yaşamak olan 39 yaşındaki engelli İbrahim Duman'a arka...

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, en büyük hayali kendi işini yaparak kimseye muhtaç olmadan yaşamak olan 39 yaşındaki engelli İbrahim Duman'a arka kısmında büyük bir taşıma alanı bulunan motor hediye etti.

Araç sayesinde meyve ve sebzeleri rahatlıkla satabileceğini söyleyen Duman, "Başkanımızdan Allah razı olsun. Hem aş hem iş sahibi oldum" dedi.

Başkan Alıcık, Dallıca Mahallesi'nde ikamet eden 39 yaşındaki engelli İbrahim Duman'a, arka kısmında büyük bir taşıma alanı bulunan motor hediye etti.

En büyük hayali kimseye muhtaç olmadan kendi işini yapabilmek olan Duman'a bir aracın yanı sıra iş fırsatı da sunan Başkan Alıcık, "Biz engellilerimizin hem fiziksel hem de ekonomik anlamda kalkınmasını ve sosyal yaşamda daha fazla yer almasını istiyoruz. Şimdiye kadar bu anlamda birçok projeye destek verdik. Her zaman yanlarında olduk. İbrahim kardeşimiz meyve sebze satmak istediğini söyledi. Biz de ürünlerini arkasına koyup rahatlıkla satabileceği bir araç hediye ettik. Güle güle kullansın" dedi.

Desteklerinden dolayı Başkan Alıcık'a teşekkür eden Duman, "Haluk Başkanımızdan Allah razı olsun. Sol kol ve ayağım felç. Bu nedenle hareket ederken güçlük çekiyordum. Başkanımız sayesinde hem aş hem iş sahibi oldum" ifadelerini kullandı.

Başkan Alıcık Engelli Vatandaşı İş Sahibi Yaptı

Başkan Alıcık Engelli Vatandaşı İş Sahibi Yaptı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.