G.saray'ın Istediği Rekor Golcünün Uçağı Kayboldu!

G.saray'ın Istediği Rekor Golcünün Uçağı Kayboldu!
Yaz transfer döneminde adı Galatasaray'ın teklif götürdüğü ancak transferini gerçekleştiremediği, birkaç gün önce de  17 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında Cardiff City'e transfer olan Arjantinli forvet Emiliano Sala'yı taşıyan uçak kayboldu. Cardiff City ile 3.5 yıl.
Yaz transfer döneminde adı Galatasaray'ın teklif götürdüğü ancak transferini gerçekleştiremediği, birkaç gün önce de  17 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında Cardiff City'e transfer olan Arjantinli forvet Emiliano Sala'yı taşıyan uçak kayboldu.

Cardiff City ile 3.5 yıllık sözleşmeyi imzalamak için Cardiff'e geçen ve ardından Nantes'e dönerek hem eşyalarını toplayan hem de arkadaşlarıyla vedalaşan Sala'nın bindiği özel uçak, Nantes'tan Cardiff'e giderken Manş Denizi üzerinde kayboldu.

FRANSIZ POLİSİ: "SAATLERDİR KAYIP"

L'Equipe'te yer alan haberde; Sala'nın bindiği "The Piper Malibu" isimli özel uçak ile hava trafik kulesinin bağlantısı 20 saat önce kaybolduğu bilgisi verildi. 

Fransız polisi de Sala'nın kaybolan özel uçağa bindiğini doğruladı.

Fransız polisi, "Arama ve kurtarma çalışmaları, Alderney'in kuzeyinde devam ediyor. Uçakla ilgili takip sinyali birkaç saat önce kayboldu. 2 helikopter ve arama botları yeni bir bilgi için arayışlarını sürdürüyor. Ancak, henüz bir ize ulaşılamadı." açıklamasını yaptı.

UÇAK, SON OLARAK KIRMIZI NOKTA İLE GÖSTERİLEN YERDE GÖRÜLDÜ



EMILIANO SALA'YI TAŞIYAN "THE PIPER MALIBU" İSİMLİ ÖZEL UÇAK



"GALATASARAY'DAN GELEN TEKLİFİN REDDEDİLMESİ..."

Galatasaray yaz transfer döneminin son günlerinde Nantes'ta forma giyen Emiliano Sala'ya teklif götürmüştü. Fransız kulübü Arjantinliyi tutmak istediği için Galatasaray'ı geri çevirmişti.

Yıldız golcü de transfer süreci açıklamalarda bulunarak Galatasaray'ın kendisini istediğini ve transferin gerçekleşmemesinden dolayı da hayal kırıklığına uğradığını ifade etmişti. Sala, "Kulübümün Galatasaray'dan gelen teklifi reddetmesi beni büyük hayal kırıklığına uğrattı" diye konuşmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.