Galatasaray 18'lik Portekizli 'wonderkid'i Takibe Aldı!

Galatasaray 18'lik Portekizli 'wonderkid'i Takibe Aldı!
Genç ve yetenekli futbolcuları kadroya kazandırmak için scout ekibiyle koordineli bir şekilde çalışan, Türkiye ve Avrupa'da ekibiyle beraber kamp kuran Fatih Terim'e Boavista'da oynayan 18 yaşındaki savunma oyuncusu Gonçalo Cardoso önerildi. Genç yaşına rağmen oynadığı futbolla b.
Genç ve yetenekli futbolcuları kadroya kazandırmak için scout ekibiyle koordineli bir şekilde çalışan, Türkiye ve Avrupa'da ekibiyle beraber kamp kuran Fatih Terim'e Boavista'da oynayan 18 yaşındaki savunma oyuncusu Gonçalo Cardoso önerildi.

Genç yaşına rağmen oynadığı futbolla bir hayli dikkat çeken ve Marcao transferi sebebiyle Portekiz futbolunu daha dikkatli takip eden Galatasaray scout ekibinin Cardoso'ya talip olduğu öğrenilirken, yetenekli savunma oyuncusunu İngiltere'den Watford ve Serie A devi İnter'in de radarına alması Gonçalo Cardoso transferi zora soktu.

Futbola Panafiel alt yapısında başlayan ve sezon başında Boavista'ya transfer olan Cardoso 1,89'luk boyu ve güçlü fiziğiyle ön plana çıkarken, Portekizli teknik adam Lito Vidigal'in oyuncuya sürekli olarak şans vermesi Cadroso'nun gelişimine bir hayli katkı sağlıyor.

Transfermarkt'ın verilerine göre 3 milyon euro'luk piyasası bulunan Goncalo Cardoso, İnter için Milan Skriniar ve Stefan de Vrij'ın alternatifi olarak düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.