Niğde’de Mahalle İftarları Devam Ediyor

Niğde’de Mahalle İftarları Devam Ediyor
Niğde Belediye Başkanlığının ramazan geleneğini yaşatmak ve birlik beraberliği sağlamak amacıyla düzenlediği mahalle iftarlarında beşinci durak Özbelde...

Niğde Belediye Başkanlığının ramazan geleneğini yaşatmak ve birlik beraberliği sağlamak amacıyla düzenlediği mahalle iftarlarında beşinci durak Özbelde mevkii oldu.

Özbelde mevkii Kızıl Elma Parkı yanında kurulan iftar sofrasına 7'den 70'e mahalle sakinleri yoğun katılım sağladı. Saatler öncesinden özenle hazırlanan iftar sofraları manevi ve kültürel değerleri artırmanın yanı sıra birlik ve beraberliğin oluşturulmasında önemli birer yapı taşı olmaya devam ediyor. Okunan ilahiler eşliğinde ezanı bekleyen vatandaşlar böylesine kalabalık bir iftar sofrasında bulunmanın mutluluğu içerisinde masaları tek tek gezen, kendilerini selamlayan Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan'a teşekkür ettiler.

Mübarek Ramazan ayında zalimlerin zulmüne uğrayan masum Müslümanların her zaman yanlarında olduklarını belirten Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan; "Mübarek bir günde bütün vatandaşlarımızla bizleri aynı sofra etrafında buluşturduğundan dolayı Rabbimize hamd ediyorum. Dünyada böylesine sofraları özleyen zalimlerin zulmü altında yaşayan insanların olduğu hele hele Suriye, Filistin ve Gazze'de Müslüman kardeşlerimizin zalimler tarafından katledildiği bu mübarek günlerde Allah bize bu nimetleri sunuyor ama onları unutmuyoruz. O zalimlerin zulmünde şehit olan Filistinli kardeşlerinize Rabbim "den rahmet diliyorum. Bu zulüm altında katliamlarda yaralı olan gazilerimize Allah'tan şu mübarek günler hürmetine acil şifalar diliyorum. Dualarımız onlarla Allah onları kurtarsın. Allah zalimleri Kahhar ismi şerifiyle kahreylesin. Ramazanımız mübarek birlik ve beraberliğimiz daim olsun" dedi.

Belediye Başkanı Özkan; "Davetimize icabet ederek iftar soframızı dolduran hemşerilerime teşekkür ediyorum. İftar sofralarımızın kurulmasına vesile olan hayırsever vatandaşlarımıza da şükranlarımı sunuyor, Allah'tan kazançlarını bereketlendirmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

Niğde’de Mahalle İftarları Devam Ediyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.