Galatasaray, Bayern Münih Deplasmanında

Galatasaray, Bayern Münih Deplasmanında
Eurocup Çeyrek Final ilk karşılaşmasında Galatasaray Odeabank, yarın TSİ 21.00'de deplasmanda Alman ekibi Bayern Münih ile karşılaşacak.

Eurocup Çeyrek Final ilk karşılaşmasında Galatasaray Odeabank, yarın TSİ 21.00'de deplasmanda Alman ekibi Bayern Münih ile karşılaşacak.

Eurocup'ta yoluna doludizgin devam eden Galatasaray Odeabank, çeyrek finalde Alman ekibi Bayern Münih ile yarı finale çıkmak için mücadele edecek. Sarı-kırmızılılar, çeyrek final ilk maçında yarın TSİ 21.00'de Almanya ekibi ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Galatasaray Odeabank, bu sezon Eurocup'ta çıktığı 18 karşılaşmada 12 kez rakiplerini mağlup ederken, 6 kez de parkeden mağlup ayrıldı. Bayern Münih ise sezona THY Euroleague'de başladı. A Grubu'nu 5. bitiren Alman ekibi yoluna Eurocup'ta devam etti. Münih, Eurocup'ta çıktığı 8 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Eurocup'ın 2. Tur gruplarında Banvit ile aynı grupta yer alan Bayern Münih, evinde 77-62, deplasmanda da 85-83'lük skorla parkeden galip ayrılmıştı.

Galatasaray Eurocup'ta 84.3 sayı, 36.5 ribaund, 18.2 asist ortalamaları ile oynarken, Bayern Münih ise 80.3 sayı 32.9 ribaund ve 16.3 asist ortalamaları ile mücadele ediyor. Sarı-kırmızılıları Errick McCollum 19.5 sayı ile takımını sırtlarken, Alman ekibinde ise Alex Renfroe 14.4 sayı ortalamasıyla oynuyor.

Bayern Münih ile Galatasaray Odeabank arasında oynanacak Eurocup Çeyrek Final ilk maçını Elias Koromilas, Aare Halliko ve Saverio Lanzarini hakem üçlüsü yönetecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.