Galatasaray Efsanesi Tugay Kerimoğlu'ndan Slimani Açıklaması

Galatasaray Efsanesi Tugay Kerimoğlu'ndan Slimani Açıklaması
Galatasaray'da ve İngiltere'de uzun dönem top koşturmasının ardından Beın Sports'ta yorumculuk yapan sarı-kırmızılıların efsane futbolcusu Tugay Kerimoğlu, Fenerbahçe'nin yeni transferi İslam Slimani'yi değerlendirdi. Kerimoğlu, Slimani'den alınacak en iyi verimin kanat organizas.
Galatasaray'da ve İngiltere'de uzun dönem top koşturmasının ardından Beın Sports'ta yorumculuk yapan sarı-kırmızılıların efsane futbolcusu Tugay Kerimoğlu, Fenerbahçe'nin yeni transferi İslam Slimani'yi değerlendirdi. 

Kerimoğlu, Slimani'den alınacak en iyi verimin kanat organizasyonları ile olabileceğini savunarak, "Slimani uzun boylu, güçlü, Fernandao'dan biraz daha esnek, eğer bu oyuncunun faydalı olmasını istiyorsanız kanat varyasyonlarınızın çok iyi olması lazım. Kenardan top getirmediğiniz sürece almış olduğunuz, almış olduğunuzla kalır." dedi. 

"FENERBAHÇE'YE ÇOK FAYDALI OLUR"

Cezayirli golcünün oyun içerisinde sürekli olarak beslenmesi gerektiğini dile getiren tecrübeli futbol adamı, "Bu oyuncuyu beslemeniz lazım ki size faydalı olabilsin. Hocanın Slimani ile bağlantısı iyi olursa çok faydalı olur Fenerbahçe'ye." ifadelerini kullandı. 

"SLİMANİ'Yİ BİLİYORUM, TANIYORUM"

Konuşmasının sonunda Slimani için Fenerbahçe'nin sezon sonuna kadar kullanabileceği en iyi santrafor olduğunu söyleyen Tugay Kerimoğlu aynı zamanda kendisini tanıdığını ifade ederken, "Eğer böyle bir oyuncuyu düşünüyorsanız her türlü avantajı var. Uzun top alma yüzdesi %88, %89 civarlarında. Kenardan toplar getirdiğinizde çok esktra özellikleri olan bir futbolcu. Fenerbaçe'nin sezon sonuna kadar kullanabileceği en iyi santraforlardan bir tanesi, çünkü biliyorum, tanıyorum kendisini." dedi ve sözlerini sonlandırdı. 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.