Beşiktaş'tan Ayrılan Milosevic, Salih Uçan'ın Yanına Gidiyor

Beşiktaş'tan Ayrılan Milosevic, Salih Uçan'ın Yanına Gidiyor
Beşiktaş'ta geldiği dönemden bu yana göze giremeyen, son olarak Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giydikten sonra sözleşmesi feshedilen Alexander Milosevic'e Salih Uçan'ın da formasını giydiği Sion talip oldu. İsviçre temsilcisi Sion, bonservisi elinde olan Alexander Milosevic .
Beşiktaş'ta geldiği dönemden bu yana göze giremeyen, son olarak Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giydikten sonra sözleşmesi feshedilen Alexander Milosevic'e Salih Uçan'ın da formasını giydiği Sion talip oldu.

İsviçre temsilcisi Sion, bonservisi elinde olan Alexander Milosevic ile ilk görüşmeyi gerçekleştirirken, transferin birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.

Konuyla ilgili Sion Başkanı Christian Constantin de kısa bir açıklamada bulundu.

Sion Başkanı Christian Constantin de Milosevic'e olan ilgilerini gizlemezken, İsveçli oyuncu hakkında sorulan soruya ''Milosevic'in lider bir karakteri var. Bizim de tam olarak ihtiyacımız olan şey bu'' şeklinde kısa bir yanıt verdi.

Beşiktaş, 2015 yılında Milosevic'i AIK'dan 1 milyon euro bonservis bedeliyle transfer etmiş ancak İsveçli oyuncu siyah-beyazlı takımda sadece 7 maçta forma giyebilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.