Galatasaray Şampiyon Oldu, İnegöllüler Sokağa Döküldü

Galatasaray Şampiyon Oldu, İnegöllüler Sokağa Döküldü
Süper Lig'in 33. haftasındaki tarihi maçta Galatasaray evinde Medipol Başakşehir'i 2-1 yendi ve 69 puana yükselerek üst üste 2. toplamda ise 22. şampiyonluğunu...

Süper Lig'in 33. haftasındaki tarihi maçta Galatasaray evinde Medipol Başakşehir'i 2-1 yendi ve 69 puana yükselerek üst üste 2. toplamda ise 22. şampiyonluğunu ilan etti. Galatasaray'ın şampiyon olmasıyla yüzler kişi sokağa döküldü. Taraftarlar şampiyonluğu doyasıyla kutlarken, İnegöl'ün en işler bulvarı trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri herhangi bir olayın yaşanmaması için yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Süper Lig'in 33. haftasındaki tarihi maçta Galatasaray evinde Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Galatasaray'ın şampiyon olmasıyla birlikte taraftarlar Bursa ve İnegöl'ün en işlek caddelerinde sokağa dökülerek şampiyonluğu doyasıya kutladılar. Sarı-kırmızılı taraflar şampiyonluğu doyasıya kutlarken ezeli rakiplerine göndermede bulundular. Sarı kırmızılı taraftarlar ellerine aldıkları bayraklarla Bursa ve İnegöl'ün en işlek caddelerinde araç konvoylarla tur attılar.

Galatasaray'ın şampiyon olmasını fırsat bilenlerde ekmek parası için sokaklardaydı. Şampiyonluk en çok davulcular ve bayrak satıcılarının işine meşale satanların işine yaradı.

Galatasaray Şampiyon Oldu, İnegöllüler Sokağa Döküldü

Galatasaray Şampiyon Oldu, İnegöllüler Sokağa Döküldü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.