Mersin İdmanyurdu, Sezonun İlk Galibiyetini Aldı

Mersin İdmanyurdu, Sezonun İlk Galibiyetini Aldı
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Mersin İdmanyurdu, sezonun ilk galibiyetini, 12. haftada sahasında konuk ettiği Etimesgut Belediyespor'u 3-1 mağlup...

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Mersin İdmanyurdu, sezonun ilk galibiyetini, 12. haftada sahasında konuk ettiği Etimesgut Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek aldı.

Mersin Stadyumu'ndaki karşılaşmayı, bugün yapılan olağanüstü genel kurul sonrası Kulüp Başkanlığına seçilen Hamit İzol, yeni oluşan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte izledi. Sahada büyük bir mücadele örneği veren kırmızı-lacivertliler, ilk yarıyı 12. dakikada Emre Can'ın kaydettiği golle 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya da golle başlayan Mersin İdmanyurdu, 46. dakikada Emir'in golüyle durumu 2-0 yaptı. 53. dakikada Etimesgut Belediyespor'un kazandığı penaltı atışını kullanan Eser'in golüyle durum 2-1 olurken, kırmızı-lacivertliler 70. dakikada Nurullah'ın golüyle farkı yine ikiye çıkardı. Mersin İdmanyurdu adına bir topun da direkten döndüğü karşılaşma 3-1 sona ererken, kırmızı-lacivertliler sezonun ilk galibiyetini de almış oldu.

Karşılaşmayı değerlendiren Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Hamit İzol, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp başkanlığına seçildiği ilk gün, takımın ilk galibiyetini alarak güzel bir başlangıç yaptıklarını söyledi. Maç öncesi takım kaptanı Nurullah ile görüştüğünü belirten İzol, "Kendisine, takım arkadaşlarını toplayıp konuşmasını istedim. "Bu maçı almazsanız, benden de bir şey beklemeyin" dedim. Kendileri de beni kırmadı, maç sonrası da soyunma odasına girerek oyuncuların hepsini tek tek tebrik ettim. Hakikaten sahada çok güzel bir mücadele örneği verdiler. Süper Lig takımı gibi oynadılar. Varlarını yoklarını ortaya koyarak kazanmasını bildiler" dedi.

Şu an ligde 3 puanlarının silindiğini ve daha silinmesi muhtemel puanlar olduğunu hatırlatan İzol, "Ben bu konuda kimseyi umutlandırmak istemiyorum. Ancak, biz şimdi bütün bu alacaklıları toplayıp, uzlaşma noktası arayacağız. Eğer bu borçları kapatıp puan silme işlemini durdurabilirsek, ligden düşmeyeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.