Galatasaray'a Golcü Wesley! Rakip Lazio...

Galatasaray'a Golcü Wesley! Rakip Lazio...
Transferde mali sebeplerden dolayı ince eleyip sık dokuyan Galatasaray'ın forvet bölgesi için Cub Brugge forması giyen Wesley Moares ile ilgilendiği ortaya çıktı. Club Brugge formasıyla bu sezon 13 gole imza atan 21 yaşındaki genç forvet Wesley ile ilgilenen takımlar arasında Galatas.
Transferde mali sebeplerden dolayı ince eleyip sık dokuyan Galatasaray'ın forvet bölgesi için Cub Brugge forması giyen Wesley Moares ile ilgilendiği ortaya çıktı.

Club Brugge formasıyla bu sezon 13 gole imza atan 21 yaşındaki genç forvet Wesley ile ilgilenen takımlar arasında Galatasaray ve Lazio var.

Belçika basınında geniş yer bulan haberde Laizo ile Galatasaray'ın ilgilendiği Wesley için Club Brugge'ün çok yüksek bir talepte bulunduğu belirtildi. Bir yatırım olarak 2016 yılında Slovak temsilcisi Trencin'den transfer edilen Wesley için Club Brugge kiralamaya sıcak bakmazken, 10 milyon euronun altındaki teklifleri değerlendirmeyecek. Belçika temsilcisi, Lazio'nun yaptığı 7 milyon euroluk ilk teklifi de geri çevirdi.

Ekonomoik sıkıntılar nedeniyle yüksek maliyetli transferi ancak oyuncu satması halinde düşünen Galatasaray'ın ise Wesley için nabız yoklamaya devam ettiği belirtildi.

21 yaşındaki Brezilyalı Wesley, Club Brugge formasıyla 2 sene içerisinde 82 maça çıkarken, 21 gole imza attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.