Galatasaray'da Derbi Bereketi Yaşanıyor! Kalem Kalem Kazançlar...

Galatasaray'da Derbi Bereketi Yaşanıyor! Kalem Kalem Kazançlar...
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak dev derbinin başlamasına saatler kaldı. Sarı-kırmızılı tarafatarın yoğun ilgi gösterdiği derbide Galatasaray'ın saha dışında bir hedefi daha bulunuyor.Türk Telekom Stadyumu'nda bugün 52 bin taraftarını ağırlayacak olan Galatasaray.
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak dev derbinin başlamasına saatler kaldı.

Sarı-kırmızılı tarafatarın yoğun ilgi gösterdiği derbide Galatasaray'ın saha dışında bir hedefi daha bulunuyor.

Türk Telekom Stadyumu'nda bugün 52 bin taraftarını ağırlayacak olan Galatasaray, Fenerbahçe derbisinde kasasını da bir hayli dolduracak. İşte kalem kalem kazançlar:

* Fenerbahçe, Gençlerbirliği ve Alanya maçlarının biletlerini üçlü paket halinde satışa sunan Galatasaray yönetimi, bu sayede 6 milyon TL sıcak parayı kasına koydu. Sadece Fenerbahçe derbisi için satışa sunulan çok az sayıda bilet 4 dakikada tükendi. Dursun Özbek döneminde ilk kez localar ve VIP dahil satışa çıkan tüm koltuklar alıcısını buldu.
* Siyasilerden eski futbolculara, ünlülerden kulüp çalışanı yakınlarına kadar herkes derbiye bilet bulmaya çalıştı. Taleplere cevap veremeyen yöneticiler çareyi telefonları kapatmakta buldu.
* Dev maç için Avrupa'dan çok sayıda gurbetçi geldi ve Cuma günü Passolig kartlarını almak için Türk Telekom Stadı'nda uzun kuyruklar oluşturdu.
* GS Store mağazalarında satış patlaması yaşandı ve XL beden forma kalmadı. Kulüp yetkilileri derbi günü stattaki GS Store'da 1.5 milyon TL satış yapılmasını bekliyor. Taraftarın yoğun ilgisi nedeniyle stattaki GS Store'da kasa sayısı 22'den 35'e çıkartıldı. Türk Telekom Stadı metro çıkışına ve GS Store mağazası önüne resmi logolu kulüp ürünü satan stantlar kurulacak ve korsan satışı engellenecek.
* Galatasaray'ın saha içi reklamlarından anlaşma gereği Ata Reklam sorumlu. Çok sayıda yerel ve uluslararası firmadan talep alan Ata Reklam'ın kotası doldu. Tam 27 farklı markanın reklamları 90 dakika boyunca saha kenarında ve kale arkasında LED ve 3-D şeklinde gözükecek.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.