Galatasaray'da Derbinin Faturası Oyunculara Kesildi!

Galatasaray'da Derbinin Faturası Oyunculara Kesildi!
Galatasaray'da Beşiktaş maçında alınan 3-0'lık yenilgi ve ortaya konulan futbol hayal kırıklığı yaratırken, yönetim faturayı Tudor'a değil futbolculara kesti. Karşılaşmanın ardından Hırvat teknik adamın yeniden tartışılması, bir grup taraftarın Florya Metin Oktay Tesisleri.
Galatasaray'da Beşiktaş maçında alınan 3-0'lık yenilgi ve ortaya konulan futbol hayal kırıklığı yaratırken, yönetim faturayı Tudor'a değil futbolculara kesti.

Karşılaşmanın ardından Hırvat teknik adamın yeniden tartışılması, bir grup taraftarın Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek Fatih Terim lehinde tezahüratta bulunması sonrasında, Galatasaray Yönetimi'nin nasıl bir yol izleyeceği merak konusuydu. Ancak Milliyet'e konuşan idareciler, şimdilik böyle bir çalışmanın olmadığını söyledi.

Sarı-kırmızılılar, "Şu an böyle bir düşünce yok. Çünkü teknik direktörden ziyade sahada problem var. Futbolcuların performansı bizi üzdü. Kendi oyunlarını gözden geçirip özeleştiri yapmalılar. Burada sahaya çıkan kadroyu, seçilen sistemi eleştirmek yersiz" ifadesini kullandı.

Galatasaraylı yöneticiler yorumlarını şöyle sürdürdü:

"Muslera gibi bir kaleci o hatayı nasıl yapar? O ana kadar Beşiktaş'ın etkinliği yok. Belhanda resmen sahada gezdi. Gomis oyun içinde kayboldu ve düşüşte görünüyor. Mariano ilk haftalardan çok uzakta... Bu takım sezon başında böyle değildi. Bu düşüş biraz da erken havaya girilmesinden olabilir. Beşiktaş karşısında takım halinde bize yakışmayan bir görüntü sergilendi. Sürekli hocanın tartışıldığı bir ortamda futbolcuların da kendine gelmesi gerekir."

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.