Galatasaray'da Film Gibi Ibra Operasyonu!

Galatasaray'da Film Gibi Ibra Operasyonu!
Galatasaray Kulübü'nün eski yönetim kurulu üyesi, eski divan kurulu başkan yardımcısı ve halen sicil kurulu üyesi Mehmet Bilen, geçtiğimiz hafta yapılan tarihi mali genel kurulda yaşananları anlattı.
Galatasaray Kulübü'nün eski yönetim kurulu üyesi, eski divan kurulu başkan yardımcısı ve halen sicil kurulu üyesi Mehmet Bilen, geçtiğimiz hafta yapılan tarihi mali genel kurulda yaşananları anlattı. Bu iş için aylardır çalışıldığını ifade eden Bilen, "İbra işi, önceden planlanan bir grubun organizasyonu. Bu iş için aylardır çalışıyorlardı. Kongrede konuşmalar bilerek uzun tutuldu. Üyelerin bıkıp gitmeleri beklendi" ifadelerini kullandı.

TEK HEDEF: CENGİZ GİTSİN

Kongre'ye sabah 09.00'da gelen üyelerin 12 saat bekleyemediğini ve oylamaya gece 21.00'de başlandığını kaydeden Mehmet Bilen, "Arkada bekletilen 200 genç üyeye, 150 tane de muhalif üye katıldı ve operasyon tamamlandı" dedi. Bilen, kulüpte sportif ve mali durumunun iyi olduğunu vurgulayarak, "Kötü hiçbir şey yok. Tek amaç Mustafa Cengiz gitsin biz gelelim. 200 kişinin abiliğini yapan eski sicil kurulu başkanı Serdar Eder" diye konuştu.

TÜZÜK BUNA FIRSAT VERİYOR

Bilen, bunun sonucunda 8-10 kişinin organizatörlüğünde, 300 üyeyle 2500 oy almış bir başkanın devrilmeye çalışıldığını söyledi. Galatasaray'ın tüzüğünün buna fırsat verdiğini kaydeden Bilen, 139 lisenin üyelik başvurusunun usulsüzlük nedeniyle kabul edilmemesinin ibra etmemek için bir bahane olduğunu söyledi. Bilen, bu operasyonu yapanların denetleme kurulu raporunu bile dinlemediklerini söyleyerek, "Bu olmasaydı başka bir bahane bulacaklardı" dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.