Galatasaray'da Ibre Niasse'ye Döndü!

Galatasaray'da Ibre Niasse'ye Döndü!
Galatasaray'da golcü transferinde ibre bir anda Everton'dan Oumar Niasse'ye döndü.
Galatasaray'da golcü transferinde ibre bir anda Everton'dan Oumar Niasse'ye döndü. Cim-Bom'da Modeste pahalı ve ağır, Welbeck ise riskili bulunurken, Niasse bir anda bunların önüne geçti.Teknik direktör Fatih Terim, Akhisarlı eski golcüyü atletik özellikleri nedeniyle tercih ederken, Everton'ın bu futbolcuyu bırakmaya sıcak bakması Galatasaray'ın işini kolaylaştırdı.

Cim-Bom, mali yönden kulübü zor durumda bırakmayacak bir hamle olması nedeniyle Niasse'yle ciddi şekilde ilgilenme kararı aldı. Everton'da yeterli süreyi bulamayan Senegalli oyuncunun Galatasaray'a gelmek istediği bildirildi. 28 yaşındaki forvetin daha önce Türkiye'de oynaması, uyumsuzluk riskini de ortadan kaldırıyor. Senegalli futbolcu ile yapılan ön görüşmelerin olumlu geçtiği ve maliyetinin sarı-kırmızılılar için uygun olduğu bildirildi.

Diğerleri zor

Galatasaray'da Modeste'nin transferinde sürecin tıkanmasında ekonomik faktörler etkili oldu. Fransız forvetin imza parası olarak 7 milyon euro istediği, 3 senelik anlaşma için ise 15 milyon euro talep ettiği bildirildi. 30 yaşındaki forvetin maliyetinin 22 milyon euroyu bulacak olması nedeniyle Galatasaray bu transferi bekletme kararı aldı. Teknik direktör Fatih Terim ayrıca futbolcuyu ağır bularak daha seri oynayacak bir ismi istediğini bildirdi.

Arsenal forması giyen Welbeck'in geçmişte yaşadığı sakatlıklar ve yıllık maliyetinin yüksek olması üzerine Niasse bir anda listenin ilk sırasına oturdu.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.