Galatasaray'da Isyan; "tudor Bizi Ateşe Atıyor"

Galatasaray'da Isyan; "tudor Bizi Ateşe Atıyor"
Igor Tudor'un 3-0 kaybedilen karşılaşmanın ardından oyunculara medya önünde eleştiri yağdırması, zaten bu konuda rahatsızlıkları olan futbolcuların huzursuzluğunu daha da artırdı. Sarı kırmızılı futbolcular, Tudor'un daha önceki Başakşehir yenilgisi sonrasında da faturayı.
Igor Tudor'un 3-0 kaybedilen karşılaşmanın ardından oyunculara medya önünde eleştiri yağdırması, zaten bu konuda rahatsızlıkları olan futbolcuların huzursuzluğunu daha da artırdı.

Sarı kırmızılı futbolcular, Tudor'un daha önceki Başakşehir yenilgisi sonrasında da faturayı kendilerine kestiğini hatırlattılar.

Futbolcuların, "Biz her sonuçta taraftarımızdan özür diliyoruz, sorumluluk alıyoruz. Ancak böyle günlerde takıma sahip çıkıp sorumluluğu üzerine alması gereken Tudor, her kötü sonuçta faturayı bize kesiyor. Üstelik bunu medya önünde alenen yapıyor. Ateşe sadece bizi artıyor. Biz çıkıp onun çalışma yöntemini ya da taktiklerini eleştiriyor muyuz? 'Hata varsa hepimizindir' diyerek daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ama Tudor her başarısız sonucu takıma yıkmaya çalışıyor" diye dert yakındıkları öğrenildi.

IGOR TUDOR NELER DEMİŞTİ?

5-1'lik Başakşehir maçı sonrası;

"İlk 11'den 4-5 isim beklediğimiz performansı gösteremedi"

3-0'lık Beşiktaş derbisi sonrası;

"Bugün Galatasaray gibi oynamadık. Oyuncular stattan etkilendi"

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.