Galatasaray'da Kulisler Yangın Yeri

Galatasaray'da Kulisler Yangın Yeri
Mustafa Cengiz yönetiminin idari olarak ibra edilmemesi Galatasaray'da büyük bir deprem yarattı...
Mustafa Cengiz yönetiminin idari olarak ibra edilmemesi Galatasaray'da büyük bir deprem yarattı... Seçim kararı almak zorunda olan Sarı-Kırmızılı yönetim hukiki yollara başvurma kararı aldı. Başkan Mustafa Cengiz bugün saat 14.30'da bir basın toplantısı düzenleyecek ve yol haritaları hakkında bilgi verecek. Takvim Gazetesi'nin haberi şu şekilde...

MAAŞLARDA SIKINTI OLABİLİR

Ortaya çıkan kaos ortamının futbol takımını olumsuz etkitelemesinden endişe ediliyor. Sezon bitimine kadar olan süreçte maaş ödemeleri ve UEFA ile olan ilişkilerde de sıkıntı yaşanabileceği belirtiliyor..

SEÇİM EN GEÇ 23 MAYIS'TA

Muhalefet ise seçim için kolları sıvamış durumda. Tüzüğe göre en geç 23 Nisan'da seçim çağrısının yapılması ve en geç 23 Mayıs'ta seçime gidilmesi bekleniyor. Kulislerde müthiş bir hareketlilik yaşanıyor.



FARUK SÜREN: "BEN ADAY OLMAM"

Efsane Başkan Faruk Süren çarpıcı açıklamalar yaptı. Süren, "Takım süreçten olumsuz olarak etkilenebilir. Seçim ligin bitimine alınmalı. Ben aday olmam ama destek verebilirim" dedi.

Faruk Süren, "Artık duygularla değil mantıkla hareket etmek lazım. Ancak yaşananlar hiç şık olmadı" ifadesini kullandı.

GÖZLERE CENGİZ'İN AÇIKLAMALARINDA

Camiada tüm gözler Mustafa Cengiz'in bugün düzenleyeceği basın toplantısına çevrildi. Cengiz'in çok sert ve gündeme bomba gibi düşecek ifadeler kullanması bekleniyor. Oylama sonrası büyük şok yaşayan Abdürrahim Albayrak'ın "Bir daha yöneticilik yapmam" dediği iddia edildi.

23 NİSAN'A KADAR SÜRE VAR

Tüzüğe göre Galatasaray yönetimi 23 Nisan'a kadar olağanüstü genel kurul çağrısı yapmak zorunda. Cengiz ve yönetimin bu 1 ayı nasıl kullanacağı merak konusu



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.