Galatasaray'da Prime %50 Zam!

Galatasaray'da Prime %50 Zam!
Galatasaray'da görev yaptığı her dönemde şampiyonlukla kucaklaşan Galatasaray 2.
Galatasaray'da görev yaptığı her dönemde şampiyonlukla kucaklaşan Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, bir kez daha mutlu sonla kucaklaşmak için gün sayıyor.

Beşiktaş derbisinin ardından büyük mutluluk yaşayan ve bunu futbolcularla paylaşan Albayrak, ilk golün kahramanı Onyekuru'yu kucaklayarak zafer turu attı. İlk goldeki taç tartışmasıyla ilgili konuşan Abdurrahim Albayrak, "Taç pozisyonuna bakarsanız, rakipten çıktığını görürsünüz. Bülent Yıldırım iyi bir maç yönetti. Söylenecek çok şey var ama söylemek istemiyorum" diye konuştu.

Derbi galibiyetiyle ilgili konuşan Albayrak, "Çok önemli bir galibiyet aldık. Tüm seyircilerimize teşekkür ederim. Takıma inanılmaz moral ve destek verdiler. O destek ile 3 puanı aldık. Şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldık ve lider olduk. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Futbolcularıma ve teknik heyete teşekkür ederim" dedi.

"ANNELERİNİN AK SÜTÜ GİBİ HELAL OLSUN"

Galatasaray'da galbiyet pirimi toplam 3 milyon lira oldu.

Abdurrahim Albayrak soyunma odasında futbolcuların alkışları arasında bu rakamı açıkladı, "Oyuncuların emeği var, analarının ak sütü gibi helal olsun" dedi.

Daha önce konuşulan rakam 2 milyon TL idi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.