Galatasaray Manu'dan Daley Blind'i De Listesine Aldı

Galatasaray Manu'dan Daley Blind'i De Listesine Aldı
Galatasaray için Daley Blind iddiası! Devre arası transfer döneminde bir sol bek takviyesi yapmak isteyen Galatasaray için Daley Blind iddiası ortaya atıldı. İngiliz basınında yer alan haberde, Galatasaray'ın Manchester United forması giyen Daley Blind'i de transfer listesine aldığı .
Galatasaray için Daley Blind iddiası! Devre arası transfer döneminde bir sol bek takviyesi yapmak isteyen Galatasaray için Daley Blind iddiası ortaya atıldı.

İngiliz basınında yer alan haberde, Galatasaray'ın Manchester United forması giyen Daley Blind'i de transfer listesine aldığı belirtildi. 27 yaşındaki Blind de düzenli forma şansı bulamadığı için Manchester United'dan ayrılmaya sıcak bakıyor. Hollandalı oyuncunun adı geçtiğimiz gün Fenerbahçe ile de anılmıştı.

Ada basınına göre Manchester United, menajer Jose Mourinho tarafından alternatif olarak düşünülen Blind'i sözleşmesi sezon sonunda biteceği için Ocak'ta elinden çıkarmaya sıcak bakıyor. 2014 yılında Ajax'tan yaklaşık 17,5 mliyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Hollandalı oyuncu için kiralama da bir opsiyon olarak gösteriliyor.

Galatasaray'ın sol bek listesinin ilk sırasında Juventus'ta forma giyen Kwadwo Asamoah geliyor. Ancak sarı-kırmızılı takın, Asamoah'ta istediği sonucu alamaması halinde alternatiflere yönelebilir.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.