İtalya'dan Flaş Iddia: Galatasaray'a Yeni Stoper!

İtalya'dan Flaş Iddia: Galatasaray'a Yeni Stoper!
Galatasaray'ın Francesco Acerbi için kulübü Sassuolo'nun kapısını çaldığı ve transfer sürecinin başladığı, diğer yandan Lazio'nun da görüşmelerini devam ettirdiği öne sürüldü. Corriere dello Sport ve birçok İtalyan gazetesinde çıkan haberlerde; Lazio'nun 30 yaşındaki s.
Galatasaray'ın Francesco Acerbi için kulübü Sassuolo'nun kapısını çaldığı ve transfer sürecinin başladığı, diğer yandan Lazio'nun da görüşmelerini devam ettirdiği öne sürüldü.

Corriere dello Sport ve birçok İtalyan gazetesinde çıkan haberlerde; Lazio'nun 30 yaşındaki stoper Francesco Acerbi için 9 milyon euroluk ilk teklifini sunduğu ancak Sassuolo'nun 15 milyon euro isteğinde direndiği yazıldı. Lazio'nun bonus madddeleriyle birlikte en fazla 10 milyon euro'ya kadar çıkabileceğini iletirken, Sassuolo cephesinin masaya Galatasaray kozunu koyduğu belirtildi.

Galatasaray'ın Acerbi için toplam 15 milyon euroluk bir teklif yaptığı, bu ücretin ödemesiyle ilgili görüşmelerin ilerlediği kaydedildi.

Öte yandan, Acerbi'nin ise Lazio'ya transfer olmayı istediği ve bu nedenle transferdeki kesin sonucun 1 haftaya kadar belli olacağı bilgisi verildi.

Geçen sezon da Galatasaray'ın gündemine giren yıldız stoper, geçen sezon Serie A'daki tüm maçlarda forma giyerek en istikrarlı oyunculardan biri olmuştu.

Francesco Acerbi kimdir?

Sassuolo'nun istikrarlı isimlerinden Acerbi, bu sezon 38 lig maçının tamamında forma giydi. İtalyan savunmacı, konsantrasyonu yüksek, sert, hava hakimiyeti iyi, savunmadan ayağa pasla çıkabilen ve karakteri iyi bir oyuncu olarak tanınıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.