Galatasaray'dan Mhk Ile Flaş Görüşme Ve Açıklama!

Galatasaray'dan Mhk Ile Flaş Görüşme Ve Açıklama!
Galatasaray cephesinden, Fenerbahçe derbisindeki hakem hatalarına tepki gelirken; Sarı Kırmızılı yönetim harekete geçti. Galatasaray, 1-1 biten Fenerbahçe derbisinin ardından hakem Ali Palabıyık'ın kararlarına tepki gösterdi.
Galatasaray cephesinden, Fenerbahçe derbisindeki hakem hatalarına tepki gelirken; Sarı Kırmızılı yönetim harekete geçti.

Galatasaray, 1-1 biten Fenerbahçe derbisinin ardından hakem Ali Palabıyık'ın kararlarına tepki gösterdi. İkinci başkan Abdurrahim Albayrak "bir takım şampiyon yapılacaksa açık açık ilan etsinler", teknik direktör Fatih Terim de "Bu iş korkakların işi değil" diyerek tepkisini dile getirmişti.

Başkan Mustafa Cengiz ile İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay, bugün saat 16:00'sda Beylerbeyi'ndeki Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) binasına giderek başkan Sabri Çelik ve ekibi ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Fenerbahçe derbisinin ardından MHK'ya ziyaret gerçekleştiren Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: "Hem genel hem de hayırlı olsun ziyareti yaptık, konuştuk" dedi ve Ali Palabıyık'ın yönetimini eleştirdi.

"ÜST ÜSTE BİZ DE YENERİZ, BİZ ADALET İSTİYORUZ"

TRT Spor'a konuşan Mustafa Cengiz, Fenerbahçe maçındaki hakem performansıyla ilgili, "Sadece Galatasaray'a değil başka takımlara da haksızlık yapılırsa üzülürüz. Türk sporunun gelişimi için adil ve dürüst davranışların sergilenmesini istiyoruz. Sahada bu güzelliğe uymayan bir hakem yönetimi vardı. Sonuçlar üst üste de olabilir, üst üste biz de yenebiliriz. Öyle bir yıl başlar ki, üst üste biz de yeneriz. Bizim mücadelemiz adil yarış. Dünyanın tepesine olan yürüyüşümüz devam edecek.

"ALİ PALABIYIK BİR CÜRÜM İŞLEMİŞTİR"

Ali Palabıyık'a ceza verilmesi gerektiğini söyleyen başkan, "Ali Palabıyık'ın kişiliği ile bir problemimiz yok. Genç hakemlerin desteklenmesini istiyoruz. Biz onlara her zaman hakem şansı diliyoruz ama şunu istiyoruz, gördüklerini çalsınlar ve tereddüte düştüklerinde VAR'a gitmekten çekinmesinler. Konuşup konuşup karar vermesinler. Biz burada şaka yapmıyoruz, milyonlarca lira para harcıyoruz, insanların televizyon başında strese girmesini istemiyoruz. Bir cürüm işlemiştir ve cezaya tabiidir." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.