Galatasaray'dan Mustafa Pektemek Açıklaması

Galatasaray'dan Mustafa Pektemek Açıklaması
İlgili Haberler Abdurrahim Albayrak'ın Emre Akbaba için Fenerbahçe göndemesi Emre Akbaba Fenerbahçe'ye mi Galatasaray'a mı transfer olacak? Galatasaray bugün TRANSFER açıklayacak! Emre Akbaba... Galatasaray'a yeni sponsor ve kazanılacak para Galatasaray'd.
İlgili Haberler

Abdurrahim Albayrak'ın Emre Akbaba için Fenerbahçe göndemesi

Emre Akbaba Fenerbahçe'ye mi Galatasaray'a mı transfer olacak?

Galatasaray bugün TRANSFER açıklayacak! Emre Akbaba...

Galatasaray'a yeni sponsor ve kazanılacak para

Galatasaray'dan Mustafa Pektemek açıklaması

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Mustafa Pektemek iddialarının üzerine açıklamada bulundu.

Albayrak, Beşiktaş'tan oyuncu istedikleri iddialarının doğru olmadığını belirtirken; "Beşiktaş'tan hiçbir futbolcuyu istemiyoruz. Mustafa Pektemek iddiaları söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

ALBAYRAK; "GÖRÜŞ ALDIM" DEMİŞTİ

Abdurrahim Albayrak, sponsorluk anlaşması için basın karşısına geçmiş ve Fikret Orman ile bir oyuncu için görüştüğünü belirtirken; "Fikret (Orman) Başkana teşekkür ediyorum. Dün bir futbolcuyla ilgili kendisinden görüş aldım. 'Hiçbir problem yoktur, alabilirsin.' dedi. Fikret Orman ile konuştuğumuz oyuncu aramızda kalsın" diye konuşmuştu.

BEŞİKTAŞ GÖNDERMEYİ PLANLIYOR

Teknik direktör Şenol Güneş'in kadro alternatifleri arasında yer almayan 29 yaşındaki futbolcunun, 1.7 milyon euroluk maaşını göz önünde bulunduran yönetim, bu isimle ayrılık kararı almıştı.

Siyah-beyazlıların bu kararını oyuncunun menajerine ilettiği ve 750 bin Euro karşılığında sözleşme fesh etme önerisinde bulunduğu ancak bu teklifin kabul edilmediği ifade edilmişti. Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla geçen sezon 8 maça çıkıp sadece 130 dakika görev yapabilen Mustafa Pektemek, 1 gollük performans ortaya koymuştu.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.