Galatasaray'dan Transferde Kevin Grosskreutz Önlemi

Galatasaray'dan Transferde Kevin Grosskreutz Önlemi
SPORX ÖZEL: Transfer döneminde büyük eleştiri toplayan ancak son iki günde yaptığı hamleler ile Türkiye'nin gündemine oturan Galatasaray, Christian Luyindama'nın transferinde adeta yoğurdu üfleyerek yedi. Rus takımı Krasnodar'ın da istediği Christian Luyindama transferi için bizza.
SPORX ÖZEL: Transfer döneminde büyük eleştiri toplayan ancak son iki günde yaptığı hamleler ile Türkiye'nin gündemine oturan Galatasaray, Christian Luyindama'nın transferinde adeta yoğurdu üfleyerek yedi.

Rus takımı Krasnodar'ın da istediği Christian Luyindama transferi için bizzat devreye giren Fatih Terim, Kongolu futbolcunun transferine nokta koydu. Luyindama'yı transfer döneminin son gününde bitime 4 saat kala İstanbul'a getiren sarı-kırmızılı yönetim, transfer eşleşmesinde herhangi bir sıkıntı yaşamamak için tüm süreçlerden Türkiye Futbol Federasyonu'nu bilgilendirdi.

Saat 20:36 sularında İstanbul'a iniş yapan Christian Luyindama için öncelikli olarak bildirilmesi gereken sağlık raporlarını TFF'ye bildiren Galatasaray, daha sonraki aşamalarda oyuncunun kulüp binasına gelişi, sözleşme hazırlanması ve imzalanması gibi tüm detayları da TFF ile paylaştı.

Christian Luyindama'nın transfer sürecinde aksama yaşanmaması için tüm tedbirleri alan Galatasaray, saat 23:35'te de FIFA Transfer Matching System (FIFA TMS) ile transfer eşleşmesini sağlayarak transfere nokta koydu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.