Galatasaray'dan Trezeguet Transferi Için Son Dakika Teklifi!

Galatasaray'dan Trezeguet Transferi Için Son Dakika Teklifi!
Galatasaray, Mbaye Diagne transferinin ardından Trezeguet transferi için de Kasımpaşa ile pazarlık masasına oturdu. Galatasaray'a transfer olmak istediğini Kasımpaşa yönetimine ileten ve iki gündür takımla antrenmanlara çıkmayan Trezeguet için Eren Derdiyok + Ryan Donk + 2 milyon eur.
Galatasaray, Mbaye Diagne transferinin ardından Trezeguet transferi için de Kasımpaşa ile pazarlık masasına oturdu.

Galatasaray'a transfer olmak istediğini Kasımpaşa yönetimine ileten ve iki gündür takımla antrenmanlara çıkmayan Trezeguet için Eren Derdiyok + Ryan Donk + 2 milyon euroluk bonservis bedeli öneren Galatasaray, Kasımpaşa'nın cevabını bekliyor. Transferin kapanacağı saat 00:00'a kadar sıcak gelişmeler yaşanabilir, gelişmeler için Sporx'te kalın.

GALATASARAY'IN KİRALIK TEKLİFİ

TRT Spor'un son dakika bantıyla duyurduğu habere göre ise; "Galatasaray'ın 3 Milyon Euro daha bütçesi olacak. Aldığımız bilgiler, Trezeguet için 3 Milyon Euro kiralama bedeli + satın alma opsiyonu şeklinde. Trezeguet de Galatasaray'a gelmek istiyor.

Bu sezon Süper Lig'de 19 maça çıkan 24 yaşındaki kanat oyuncusu, 5 gol, 5 asistlik performans sergileyerek takımının yükselişinde önemli pay sahiplerinden biri olmuştu.



"TREZEGUET İÇİN 11 MİLYON EURO'YU REDDETTİK"

Kasımpaşa teknik direktörü Mustafa Denizli geçtiğimiz günlerde Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda 11 milyon euroluk teklif aldıklarını şöyle açıklamıştı

"Oyuncularımıza da ciddi teklifler oldu. Trezeguet'ye 11 milyon Euro'luk bir teklif vardı, kabul etmedik. Gerçekten önemli bir meblağ. Hedefine ulaşmak, yoluna devam etmek istiyorsan o ayarda oyuncu alman lazım. Alternatif olarak Tobias Heintz'ı aldık 1 milyon Euro'ya..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.