"galatasaray'ı 4-0 Yendikten Sonra..."

"galatasaray'ı 4-0 Yendikten Sonra..."
Süper Lig'de 4-0'lık Galatasaray zaferi sonrasında milli ara iznini tamamlayan Trabzonspor, önceki gün Alanya maçının hazırlıklarına başlamıştı.
Süper Lig'de 4-0'lık Galatasaray zaferi sonrasında milli ara iznini tamamlayan Trabzonspor, önceki gün Alanya maçının hazırlıklarına başlamıştı. Trabzonspor dün de çift idmanla hazırlıklarını sürdürdü.

"Galatasaray maçından sonra beklentiler..."

Teknik direktör Ünal Karaman, akşam antrenmanı öncesinde takımla kısa bir toplantı yaptı. İlk 4 haftalık bölümde oyun ve skor olarak iyi sonuçlar aldıklarının altını çizen tecrübeli çalıştırıcı, "Galatasaray maçında oldukça iyi bir oyun sergileyerek, sahadan farklı bir skorla ayrıldınız. Bu maçla beraber bizden beklentileri de bir hayli yükselttiniz. Şimdi sorumluluğumuz daha büyük" dedi.

"Hak ettiğimiz yerde olmalıyız"

Öğrencilerine ligin uzun bir maraton olduğunu hatırlatan Karaman, "İlk periyotta 7 puan topladık. Ancak henüz hiçbir şey bitmedi. Daha yapacak çok işimiz var. Bunun için de milli arayı iyi değerlendirmeli ve eksiklerimizi gidermeliyiz. Bu süreçte şu an aramızda olmayan arkadaşlarımız da bize katılacak. O isimlerle daha da güçleneceğiz. Sezon sonunda hak ettiğimiz yerde olmalıyız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.