Galatasaray'ın Emre Mor Transferi Bu Rapora Bağlı!

Galatasaray'ın Emre Mor Transferi Bu Rapora Bağlı!
Galatasaray'ın Emre Mor transferine erteleme! La Liga kulübü Celta Vigo, 9 ay önce 14 milyon euro verip transfer ettikleri Emre Mor'u göndermek konusunda acele etmeme kararı aldı. Galatasaray'ın, Celta Vigo'ya Emre Mor'u kiralamak için bir teklif gönderdiği ve bu teklifin düşünme aşam.
Galatasaray'ın Emre Mor transferine erteleme! La Liga kulübü Celta Vigo, 9 ay önce 14 milyon euro verip transfer ettikleri Emre Mor'u göndermek konusunda acele etmeme kararı aldı.

Galatasaray'ın, Celta Vigo'ya Emre Mor'u kiralamak için bir teklif gönderdiği ve bu teklifin düşünme aşamasında olduğu belirtildi. Celta Vigolu idarecilerin, ilk önce kararsız kaldığı ancak son kararı teknik direktöre bırakmanın uygun olacağı fikrinde birleştiği ifade edildi.

Unzue döneminde disiplin dışı davranışları, sakatlıkları ve adaptasyon problemleriyle 'fiyasko' transfere dönüşen Emre Mor konusunda son kararı, yeni teknik direktör Antonio Mohamed'e bıraktığı kaydedildi. Antonio Mohamed'e Emre Mor'dan verim alması ve geliştirmesi yönünde talepte bulunacak olan Vigo kulübünün, satış veya kiralamaya da çok sıcak bakmadığı yazıldı. Fakat, Mohamed'in olumsuz rapor vermesi halinde Gaalatasaray ile masaya oturacağı öne sürüldü.

Sınırlı ve sıkıntılı ekonomik koşullarına rağmen Emre Mor'a 14 milyon euro bonservis ödeyen Celta Vigo'nun, ücretsiz kiralama ya da büyük bir zarar sonrası gelen tepkilerden de çekindiği bilgisi verildi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.