Galatasaray'ın Gözdesi Için Real Madrid'den Flaş Karar!

Galatasaray'ın Gözdesi Için Real Madrid'den Flaş Karar!
Bonservisi Real Madrid'de bulunan ve kiralık olarak Hollanda Ligi takımlarından Vitesse'de oynayan Martin Odegaard için kulübü Real Madrid, transfer kararını verdi. İspanyol Marca gazetesinin haberine göre Real Madrid, Galatasaray'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen 20 yaşınd.
Bonservisi Real Madrid'de bulunan ve kiralık olarak Hollanda Ligi takımlarından Vitesse'de oynayan Martin Odegaard için kulübü Real Madrid, transfer kararını verdi.

İspanyol Marca gazetesinin haberine göre Real Madrid, Galatasaray'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen 20 yaşındaki Norveçli futbolcuyu satmak istemiyor.

TEKLİFLERE KAPALILAR


Real Madrid'in Odegaard'ı büyük beklentilerle transfer ettiği ve sezon sonunda genç futbolcuya gelecek tekliflere kapalı olduğu belirtildi.

Kiralık olarak Vitesse'de oynayan Norveçli orta saha ile Galatasaray'ın dışında Ajax'ın ilgisi olduğu iddia ediliyordu. 

''EN İYİ OPSİYONLARI DEĞERLENDİRİYORUZ''

Odegaard, geçtiğimiz günlerde Hollanda basınına verdiği bir röportajda ''Menajerim sürekli Real Madrid ile görüşme halinde. Geleceğim ve gelişmem için en iyi opsiyonları değerlendiriyoruz.'' sözlerini kullanmıştı.

2015 yılında Norveç ekibi Stromsgodset Toppfotball'dan Real Madrid'in alt yapısı Castilla'ya 2 milyon 800 bin euro karşılığında transfer olan Odegaard 2 yıl Real Madrid Castilla'da forma giydikten sonra 2017 yılında Hollanda'nın Heerenveen takımına transfer oldu. Odegaard, bu sezon Vitesse ile 33 maça çıkarken 8 gol ve 9 asistlik bir performans sergiledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.