Tümer Metin: ''bu Saatten Sonra Fenerbahçe...''

Tümer Metin: ''bu Saatten Sonra Fenerbahçe...''
Tümer Metin, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Demir Grup Sivasspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Tümer Metin, artık ligde oynanan oyundan çok sonucun önemli olduğunu dile getirdi. beIN SPORTS ekranlarında karşılaşmayı değerlendiren Tümer Met.
Tümer Metin, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Demir Grup Sivasspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Tümer Metin, artık ligde oynanan oyundan çok sonucun önemli olduğunu dile getirdi.

beIN SPORTS ekranlarında karşılaşmayı değerlendiren Tümer Metin, Fenerbahçe ile ilgili ''Oynanan oyun, 2-0'dan sonra oynanan oyun, Fenerbahçe'nin yediği baskı, oyun kalitesi... Hafta 29, puan 57. Yarışa ortak mı? Ortak. Doğal olarak bu haftadan sonra ben yavaş yavaş oynanan oyundan ziyade sonuca daha endeskliyim'' dedi.

Fenerbahçe için artık sonucun önemli olduğunu dile getiren Tümer Metin, ''Maç başlamadan önce Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanında 2-1 kazanır desek müthiş sonuç diyeceğiz. Bu saatten sonra Fenerbahçe'nin oyunu üzerinden yorum yaparsak değişecek pek bir şey olmayacak. Fenerbahçe haftaya da bu oyunu oynayacak'' ifadelerini kullandı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.