Garry Rodrigues Transferinde 4 Takım Devre Dışı Kaldı

Garry Rodrigues Transferinde 4 Takım Devre Dışı Kaldı
UEFA'dan transfer harcama kısıtı alması h,linde Newcastle United başta Avrupa'dan talipleri olan Garry Rodrigues'e gelen teklifleri değerlendirmeye almayı planlayan Galatasaray'da, 27 yaşındaki yıldızın planları farklı! Sarı kırmızılılar, bonservis harcama kısıtı alırlarsa zam.
UEFA'dan transfer harcama kısıtı alması h,linde Newcastle United başta Avrupa'dan talipleri olan Garry Rodrigues'e gelen teklifleri değerlendirmeye almayı planlayan Galatasaray'da, 27 yaşındaki yıldızın planları farklı!

Sarı kırmızılılar, bonservis harcama kısıtı alırlarsa zam isteyen Rodrigues'e gelen teklifleri masaya yatırmayı düşünüyor.

4 KULÜP DEVRE DIŞI

Ancak Galatasaray'dan 2.5 milyon Euro talep eden Garry Rodrigues tek bir kriter koydu. Önümüzdeki sezon kariyerinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı kafasına koyan yıldız futbolcu, menajerine, "Şampiyonlar Ligi'nde yer almayan takımların tekliflerini kabul etmem" dedi. Rodrigues'le ilgilenen ancak Devler Ligi vizesi olmayan Newcastle, Celta Vigo, Betis ve Everton direkt devre dışı kaldı.

TAM 20 GOLDE İMZASI BULUNUYOR

Cimbom'da bu sezon 40 maça çıkan Rodrigues, bu karşılaşmalarda 10 gol atarken 10 da asist yaptı ve 20 gole katkıda bulundu. Yeşil Burunlu yıldız, sona eren sezonda yüzde 80'lik başrılı pas oranıyla dikkatleri çekti

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.