Gary Medel, Menajer Oyununa Geldi

Gary Medel, Menajer Oyununa Geldi
Beşiktaş'ın Şilili yıldızı Medel'in, Premier Lig'de forma giymek istediği için devre arasında ayrılmadığı iddia edildi.
Beşiktaş'ın Şilili yıldızı Medel'in, Premier Lig'de forma giymek istediği için devre arasında ayrılmadığı iddia edildi. Erzurum maçında 90 dakika oynadıktan sonra Antalya maçının son anlarında oyuna giren Medel, son üç maçta hiç süre alamadı. 
 
Devre arasında takımdan ayrılmak isteyen ama başarılı olmayan Şilili yıldızın, Brezilya takımlarıyla görüşmelerde bulunduğu ama menajerinin sezon sonunda kendisini Premier Lig'e götürme sözü vermesi yüzünden takımdan ayrılmayı şimdilik rafa kaldırdığı bildirildi. İşte yaşanan önceki süreç...
 
PELLEGRINI AÇIKLAMIŞTI
 
West Ham United Menajeri Manuel Pellegrini, gtransfer dönemi ile ilgili konuşurken bir de Medel itirafında bulunmuştu.
 
Tecrübeli teknik adam Beşiktaş forması giyen Medel ile ilgilendiklerini ''Oyuncu satışı yapmadan bonservis ödeyeceğimiz oyuncularla ilgilenmedik. Bonservis ödeyebilmemiz için oyuncu satmamız gerekiyordu. İlgilendiğimiz tek oyuncu Gary Medel oldu çünkü bize onun serbest olduğu söylendi. Ancak gördük ki öyle değilmiş'' sözleriyle dile getirdi.
 
TRANSFERİ İÇİN NE DEDİ?
 
Beşiktaş'ta sezonun ikinci yarısında formasını kaptıran Gary Medel, FOX Sports'a yaptığı açıklamalarda geleceği hakkında çarpıcı sözler kullandı.
 
Son zamanlarda forma şansı bulamadığına dikkat çeken Şilili futbolcu, ''Sürekli oynamak sizi daha iyi yapıyor. Antrenmanlarımı iyi yapıp kalitemi kaybetmek istemiyorum. Tekrar oynayabildiğimde hazır olmak istiyorum. Beşiktaş ile 1 yıllık daha sözleşmem bulunuyor. Geleceğim ile ilgili karar vermedim, henüz ne yapacağımı bilmiyorum. Sonra bunu iyice düşüneceğim.'' sözlerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.