Gasp, kaçak, yalan, tehdit, tarih talanı Akbaylar Boğaz'a çökmüş!

Gasp, kaçak, yalan, tehdit, tarih talanı Akbaylar Boğaz'a çökmüş!
Sözcü gazetesinin sahipleri Ertuğrul Akbay ile FETÖ’den hakkında yakalama kararı bulunan ve yurt dışına kaçıp Fransız vatandaşlığına geçen oğlu Burak Akbay, Boğaz’ın en değerli yerinde lüks bir yalıya sahip...

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne çok yakın yerdeki 50 milyon liralık yalıya garaj yapmak isteyen Akbay ailesi türlütürlü ayak oyunu çevirdi. Malikânenin yer aldığı sitenin 15 metre yüksekliğindeki duvarını yıkan Sözcü'nün patronları, 9 hissedarı olan araziye çöktü; âdeta arazi mafyalığına soyundu.

Gezi Parkı kalkışması sırasında ‘ağaçlar kesiliyor' yalanıyla halkı sokağa dökmeye çalışan Akbaylar, bir garaj uğruna korudaki yüzlerce ağacı kesti. Ancak Sözcü'nün sahipleri bununla da yetinmedi. Halka dürüstlük dersi verip halkla arasına mesafe koymaya kalkan Akbaylar yalıya çıkan bütün yolları ayak oyunlarıyla kapattırdı.
Üzerine parmaklık çekip ‘demir kafes'e çevirdiği yola kimse geçmesin diye güvenlik yerleştirdi.
Sokaktaki 150 yıllık tarihî çeşmeyi yıktı. Artık canından bezen bölge halkı “Tehdit ve şantajla her istediklerini yapıyorlar. Bunlara kimse dur diyemiyor” diyerek zorbalığa isyan etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.