Gazeteci Fatih Altaylı'dan Trafik Polisine Ağır Küfürler

Gazeteci Fatih Altaylı'dan Trafik Polisine Ağır Küfürler
Daha önce İl Milli Eğitim Müdürü'nün arabasını durdurduğu için açığa alınan bir polis memurunun arkasında kararlılıkla duran Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bu kez polisle girdiği sert bir tartışmayla gündeme geldi.

Daha önce İl Milli Eğitim Müdürü'nün arabasını durdurduğu için açığa alınan bir polis memurunun arkasında kararlılıkla duran Habertürk yazarı Fatih Altaylı, bu kez polisle girdiği sert bir tartışmayla gündeme geldi. Gazeteci Altaylı, park tartışması yaşadığı polise küfür etti.

''ONLARIN ŞEFİNİ DE HEPSİNİ DE...''

İddiaya göre, park etmenin yasak olduğu alana aracını çektirmek isteyen Fatih Altaylı'ya trafik polisi izin vermedi. Altaylı, polise "Haysiyetsiz adamlar sizi, onların şefini de hepsini de ..." sözleriyle hakaret etti.

Fatih Altaylı'dan 3. Havalimanı İşçileri İçin ilginç Yorum: Hayırdır İnşallahFatih Altaylı'dan 3. Havalimanı İşçileri İçin ilginç Yorum: Hayırdır İnşallah Verdiği Sonucu Kendisi de Abartılı Bulan Anketçi, Fatih Altaylı'yı Kahkahaya BoğduVerdiği Sonucu Kendisi de Abartılı Bulan Anketçi, Fatih Altaylı'yı Kahkahaya Boğdu Fatih Altaylı, Üstsüz Fotoğraf Paylaşan Seren Yereli'ye Sahip Çıktı: Size NeFatih Altaylı, Üstsüz Fotoğraf Paylaşan Seren Yereli'ye Sahip Çıktı: Size Ne

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.