Gaziantep'te Canlı Bombanın Evine Operasyon

Gaziantep'te Canlı Bombanın Evine Operasyon
Ekipler,bugün büyük bir operasyon gerçekleştirdi.Gaziantep'te kendini patlatan canlı bomba Yunus Durmaz'ın kaldığı eve düzenlenen operasyonda öncelikle evin kapısının girişindeki tuzak temizlendi.Temizlemenin ardından girilen ev boş çıktı.

Ekipler,bugün büyük bir operasyon gerçekleştirdi.Gaziantep'te kendini patlatan canlı bomba Yunus Durmaz'ın kaldığı eve düzenlenen operasyonda öncelikle evin kapısının girişindeki tuzak temizlendi.Temizlemenin ardından girilen ev boş çıktı.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'nın yapmış olduğu basın açıklaması sırasında,Burak Mahallesi'nde çatışma sesleri ve patlama sesi duyulmuştu. Polisin gözaltına alınan DAEŞ üyelerinin ifadeleri doğrultusunda tespit ettiği Yunus Durmaz'ın kaldığı eski eve operasyon düzenlediği ortaya çıktı.Polis ve özel harekat ekipleri,Yunus Durmaz'ın bir yıllık kirasını peşin verdiği evin önüne geldi. Durmaz'a yapılan teslim ol çağrısının ardından ses çıkmayınca bir süre uyarı ateşi açıldı.. Evin giriş kapısını tuzaklama ihtimaline karşı fünye ile patlatan polis ekipleri, pusu ihtimaline karşı bir süre daha uyarı ateşi açarak, ardından eve girdi. Evin boş olduğunu gören ekipler, yaptıkları incelemenin ardından bölgeden çekildi. Çevik kuvvet ekipleri tarafından evin çevresinde geniş güvenlik tedbirleri alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.