Engelli İbrahim’e Tekerlekli Sandalye

Engelli İbrahim’e Tekerlekli Sandalye
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bakacak Mahallesi'nde yaşayan 11 yaşındaki engelli İbrahim G.'ye tekerlekli sandalye hediye etti.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bakacak Mahallesi'nde yaşayan 11 yaşındaki engelli İbrahim G.'ye tekerlekli sandalye hediye etti. Başkan Yılmaz ve ekibi İbrahim'in yaşadığı eve giderek tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir'in Bakacak Mahallesi'nde doğduktan hemen sonra geçirdiği havale nedeniyle yürüyemez hale gelen İbrahim G. ve ailesini evinde ziyaret ederek tekerlekli sandalye hediye etti. Ailenin yüzünü güldüren Başkan Yılmaz, "Bizim anlayışımıza göre belediyecilik insanı ve şehri sevmekle başlar. Şehrimiz sınırlarındaki her vatandaşımızın en elzem ihtiyaçları her zaman bizim önceliğimizdir. İbrahim kardeşimiz gibi ihtiyacı olan tüm hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu şehirde kimin eli tutunacak bir el arıyorsa elimizi uzatıyoruz" dedi.

Karesi Belediyesi ekipleri daha sonra İbrahim G.'yi tekerlekli sandalyeye bindirerek, ailesine de nasıl kullanılacağı hakkında bilgiler verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.