Aziz Yıldırım Son Kez Aday Oldu!

Aziz Yıldırım Son Kez Aday Oldu!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, son kez aday oldu.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, son kez aday oldu. 20 yıldır başkanlık görevini yürüten Yıldırım, 2-3 Haziran'daki Olağan Genel Kurul'da seçildiği taktirde bir daha başkanlığa adaylığını koymayı düşünmüyor.

Seçilmesi durumunda yol haritasını netleştiren sarı-lacivertlilerin başkanı için Yargıtay'dan çıkacak sonuç artık belirleyici olmayacak. Seçime kadar lehte karar çıksa da Başkan Yıldırım adaylığını sürdürecek. Seçilmesi durumunda son üç yıllık görev sürecine başlayacak.

Aziz Yıldırım'ın bu süreçte 3 Temmuz Kumpası'nda ortaya çıkan kulübün maddi kayıplarıyla ilgili süreci başlatacağı belirtildi.

3 Temmuz'dan önce 1.8 milyar dolarlık potansiyel bir borsa değerinden bahseden Yıldırım, kulübün zararının 40 - 50 milyon eurolarla sınırlı olmadığını, rakamın çok büyük olduğunu düşünüyor.

Bunun için Yargıtay kararı sonrası maddi kayıplarla ilgili ulusal ve uluslararası hukuk mücadelesine girilecek. Ancak üç yıllık yeni görev süresi bu kayıpların temini için yeterli olmayabilir. Bu nedenle Yıldırım'dan sonra yeni gelecek yönetimin bu kayıplar için hukuk mücadelesini sürdürmesi gerekecek. Başkan Yıldırım en azından görevi teslim ederken bu kayıpların temini için hukuk mücadelesini ve yeni süreci başlatıp, bu şekilde kulübü teslim etmiş olacak.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.