Genç Girişimciden ‘Sigorta’ Uyarısı

Genç Girişimciden ‘Sigorta’ Uyarısı
Van'da hizmet vermeye başlayan Güloğlu Sigortanın sahibi Gülşen Kızıltaş, insanların mutlaka mallarının sigortalarını yapmaları gerektiğinin altını...

Van'da hizmet vermeye başlayan Güloğlu Sigortanın sahibi Gülşen Kızıltaş, insanların mutlaka mallarının sigortalarını yapmaları gerektiğinin altını çizerek, "Mal, canın yongasıdır" dedi.

Yaklaşık iki ay önce KOSGEB destekli açtığı sigorta şirketiyle vatandaşları bilgilendirmeyi hedefleyen Güloğlu Sigorta sahibi Gülşen Kızıltaş, bu kapsamda çalışmalara başladıklarını söyledi. Her zaman hayalinde bir sigorta şirketi açmak olduğunu ifade eden Kızıltaş, bu hayalini de KOSGEB'le gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Amacının Van halkına daha iyi ve güvenilir bir hizmeti sunmak olduğunu vurgulayan Kızıltaş, "İnsanların problemlerinin ne olduğunu bilip, ona odaklı çözüm üretmek ve onlara faydalı olmak en büyük hedefimizdir. Halkımız ne yazık ki sigorta konusunda pek bilinçli değil. Halkımız, "yapsam da olur yapmasam da olur" düşüncesine sahip. Ama biz biliyoruz ki, mal canın yongasıdır. Bunun da teminat altına alınması gerektiğini düşündüğümüz için insanları bu konuda bilgilendirmeyi umut ediyorum" dedi.

Çalışmalarını ziyaretlerle gerçekleştireceklerini dile getiren Kızıltaş, "4 kişilik ekibimizle birlikte insanlarımızı ziyaret ederek, sigorta konusunda bilgilendireceğiz. İnşallah ileriki zamanlarda daha da büyüyerek çok vatandaşa ulaşmayı umuyoruz" diye konuştu.

Van'da resmi olarak yaklaşık 130 sigorta acentesinin olduğunu ifade eden Kızıltaş, "Van için büyük bir sayı. Ancak yeterli olduğunu düşünmüyorum. Çünkü birçok insan veya araç hala sigortasız. Çünkü az bilgilendirme olduğu gibi yeterli takip de yok. İşte biz Güloğlu Sigorta olarak müşterilerimizin sigortası ile ilgili bilgilendirmeyi zamanında yaparak, sigortası olmayanları da yönlendirmeyi düşünüyoruz" dedi.

Vatandaşların sigorta şirketlerine veya acentelerine bir antipatilerinin olduğunu sözlerine ekleyen Kızıltaş, şöyle devam etti:

"İnsanlar sigorta yaptırıyorlar. Bir yıl içerisinde bir kaza olmadığı taktirde bu parayı boşuna harcadıklarını düşünüyorlar. Halbuki riziko demek, olması veya olası bir olayın gerçekleşmesi durumudur. Bu olmayacağı anlamına gelmez. Bu algıdan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum. İnşallah böyle bir durumla kimse karşılaşmaz, ama olmayacağı anlamına da gelmez. Bu nedenle vatandaşların bunu düşünerek sigorta yaptırmaları gerekir. İşte Güloğlu Sigorta olarak bu konuda insanları bilgilendirmeye yönelik çalışmalar yapacağız."

Genç Girişimciden ‘Sigorta’ Uyarısı

Genç Girişimciden ‘Sigorta’ Uyarısı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.