Müdür Yardımcısı Ataman: Aslanapa, Yüzde 27 İle Aslan Payını Almıştır

Müdür Yardımcısı Ataman: Aslanapa, Yüzde 27 İle Aslan Payını Almıştır
Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde, kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi programı 12. etap programı, 11. etapta uygulamaya konulan projelerin incelenmesiyle...

Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde, kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi programı 12. etap programı, 11. etapta uygulamaya konulan projelerin incelenmesiyle başladı.

İlçede bulunan 11. etap projelerinde incelemelerde bulunuldu. İncelemeler sırasında Aslanapa Kaymakam Vekili Kadir Yurdagül, "Mevcut projeler Aslanapa İlçesine ve yöreye büyük katma değer sağlamaktadır. GTHB" nın hibe desteklerinden Aslanapa ilçemiz büyük oranda faydalanıyor. Önümüzdeki dönemde girişimci sayısının artmasıyla Aslanapa ilçemizin potansiyeli daha da artacaktır" dedi.

11. etap projelerinin teknik incelemelerinin ardından Aslanapa Belediyesi toplantı salonunda yapılan 12. etap bilgilendirme programına Aslanapa Kaymakam Vekili Kadir Yurdagül, Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar, Kütahya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Ahmet Ataman, Aslanapa İlçe Tarım Müdürü Tacettin Işık, teknik personel ve çok sayıda çiftçi katıldı.

İlçe Müdürü Tacettin Işık, "Kütahya'da verilen desteğin yüzde 27'lik kısmını Aslanapa'lı girişimci çiftçilerimiz almıştır. İlçe ekonomimiz açısından ve sağlam bir gelecek için bu oldukça önemli bir rakamdır. Hedefimiz çiftçilerimizi bu yönde teşvik ederek bu rakamı daha yükseltmektir" şeklinde konuştu.

Aslanapa'nın gerek genç çiftçi projesinde, gerekse KKYDP'de en istekli ve en başarılı ilçelerden biri olduğunu söyleyen İl Müdür Yardımcısı Ahmet Ataman, "Aslanapa'lı girişimcilerimiz Bakanlık olarak ilimizde bu projeden yüzde 27 gibi ciddi bir rakamla aslan payını almışlardır. Başarılarından dolayı İlçe Müdürümüz Tacettin Işık'ı, teknik personellerini ve Aslanapa" lı yatırımcıları tebrik ederim. Bu başvuru döneminde de bu başarının tekrarlanacağını umuyorum" diye konuştu. (YD - EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.