Genelkurmay Başkanı'ndan Askere 'selfie' Fırçası

Genelkurmay Başkanı'ndan Askere 'selfie' Fırçası
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve sanatçılarla birlikte Hatay'daki bir askeri birliği ziyaret etti.

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve sanatçılarla birlikte Hatay'daki bir askeri birliği ziyaret etti. Bu ziyarette oldukça ilginç görüntüler ortaya çıktı.

SERT BİR YÜZ İFADESİ İLE UYARDI

Şarkıcı İbrahim Tatlıses'in şarkı söylediği sırada bir asker, o anları telefonu ile kaydetmeye başladı. Bu çekimi fark eden Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar hemen arkasındaki askeri sert bir yüz ifadesi ile uyararak çekimi sonlandırmasını istedi.

SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA YARATTI

Askerin bu uyarının ardından düştüğü durum sosyal medyada günün konusu oldu.

Org. Akar'ın Yanında Selfie Çeken Asker, Hatay Ziyaretine Damga VurduOrg. Akar'ın Yanında Selfie Çeken Asker, Hatay Ziyaretine Damga Vurdu Ünlüler, Erdoğan'la Sınırın Sıfır Noktasında Ünlüler, Erdoğan'la Sınırın Sıfır Noktasında "Bil Oğlum" Türküsünü Dinledi Mehmetçik'ten Hande Yener'e Yoğun İlgi! Bol Bol Fotoğraf ÇektirdiMehmetçik'ten Hande Yener'e Yoğun İlgi! Bol Bol Fotoğraf Çektirdi Tatlıses'ten Erdoğan'ın Yüzünü Güldüren Türkü: Münbiç'i Dolan da GelTatlıses'ten Erdoğan'ın Yüzünü Güldüren Türkü: Münbiç'i Dolan da Gel Erdoğan, Kamuflaj Giyip Ünlülerle Birlikte Hatay'daki Sınır Karakolunu Ziyaret Etti!Erdoğan, Kamuflaj Giyip Ünlülerle Birlikte Hatay'daki Sınır Karakolunu Ziyaret Etti! Kadırgalı'dan Sınırda Erdoğan ve Akar'la SelfieKadırgalı'dan Sınırda Erdoğan ve Akar'la Selfie

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.