Mustafa Uğur: "Hedefimizden İki Puan Gerideyiz"

Mustafa Uğur: "Hedefimizden İki Puan Gerideyiz"
Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, Sakaryaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Hedefimizden iki puan gerideyiz" dedi.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, Sakaryaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Hedefimizden iki puan gerideyiz" dedi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Bandırmaspor, sahasında ağırladığı Sakaryaspor'u 4-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, "Bandırmaspor adına önemli bir galibiyetti. Gerçekten oyuncularımız müsabakanın başından sonuna kadar oyuna hakim olan, pas kalitesi yüksek bir maç oynadı. Arzu ettiğimiz müsabaka tarzı en azından ilk yarının son maçında daha net bir şekilde yansımış oldu. Gerçekten oyuncularımızın bu galibiyetteki terine, emeğine sağlık. İnanılmaz derecede güzel bir müsabaka oynadılar. Bandırmaspor'a yakışan bir müsabaka oldu. Hedefte olmaktan mutluyuz. Bundan sonraki süreçte Bandırmaspor'un önünün daha da açık olacağını düşünüyorum. Çünkü devre arasında yapılacak hamlelerle inanıyorum ki hem oyuncu sayısı farklı olacak hem de daha farklı bir oyuncu portföyüne sahip olacağız" ifadelerini kullandı.

"İş olsun diye transfer yapmayacağız"

Uğur, oyuncuların tamamının 20 kişi olduğunu belirterek, "Profesyonel bir kadro en azından 25-26 kişi olur. Yönetimle görüşmelerimiz olacak. Ama bir gerçek var ki, iş olsun diye transfer yapmayacağız. Ben onu açık yüreklilikle söyleyebilirim. İzleme komitesi tabi bazı oyuncuları izliyor ama şimdi hedefe giderken bize faydası olacak oyuncu alacağız. Yoksa zamana yayılan oyuncuyu tercih etmeyiz. Elimizde öyle oyuncular var zaten. Bize faydası olacak, takıma katkı sağlayacak, görev verdiğimiz zaman oynayacak ve takımın skor almasında önemli payı olacak oyuncu almamız gerekir. Yoksa genç yetenekli oyuncular izlense tespit edilebilir ama zamanı değil" diye konuştu.

"İlk yarıyı hedeflediğimizden iki puan geride kapattık"

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, 2017-2018 futbol sezonunun ilk yarısını da değerlendirerek, "Benim düşüncemde iki puan ortalama hedefimize göre 2 puan geride kapattık ilk yarıyı. Ama genel bir bakış açısıyla bakarsak geldiğimiz noktanın inanılmaz güzel olduğunu düşünüyorum. Çünkü transfer zamanında yaptığımız hamlelerde istediğimiz istekli, arzulu oyunu sergileyemedik. Oyuncu grubunun performansı burada yetersiz oldu. Son iki üç haftaya girene kadar bir çok şeyle uğraştık. Son iki haftada da iki arkadaşımızın takımı yalnız bırakmasıyla belki herkes havlu atacaklar diye düşündü ama bu aslan yürekli çocuklar bu işin bitmediğini, bu takımı hedefin en büyük adayı olduğunu gösterdiler. Güzel bir ekip oluştu, bu ekibin Bandırma'ya güzel işler yapabileceği kanaatindeyim. Futbol çok uzun soluklu bir oyun. Zaman içinde istediğiniz bazı şeyleri yerine oturtabiliyorsunuz. Bence uzun bir süreçten sonra yaşanan olaylar, özellikle son iki haftadaki olay oyuncularımızı kendine getirdi. Ne kadar güvendiğimizi kendilerine anlattık. Onlarda buna inandılar. Futbolun doğru oynanması ile de sahaya inanılmaz güzel bir oyun çıktı" sözlerini sarf etti.

"Pas attıkça, gol attıkça kendilerine güvenleri geliyor"

Bandırmaspor Teknik Direktörü, son haftalarda performansları artan oyuncuları hakkında da açıklamalarda bulundu. Son haftalarda Erhan Şentürk ve Hüseyin Altuğ Taş'ın artan performansını ve buldukları gollerle takıma yaptıkları katkıya da değinen Uğur, "Erhan benim eski öğrencim. İnanılmaz özellikleri olan bir oyuncu. Hücum hattının üç bölgesinde de oynayabiliyor. Bugün belki en büyük sorumluluğu ona verdik biz. Kendisiyle de konuştuğumda o da kabul ettiği ne kadar ihtiyacımız olduğunu. Altuğ olsun, bana göre Mesut da daha istekliydi bugün. Olması gerekeni yaptılar. Fakat Erhan santrfor oyuncusu değil zaten ama ona rağmen bu görevi bence inanılmaz güzel yaptığını düşünüyorum iki haftada. Oyuncuların birbiri ile olan diyaloğundan kaynaklanıyor bu oyunun yükselmesi, birbirlerine güvenleri. Pas yaptıkça, gol attıkça kendilerine güvenleri geliyor. O zaman da üst düzey bir futbol çıkıyor ortaya" şeklinde konuştu.

Mustafa Uğur: "Hedefimizden İki Puan Gerideyiz"

Mustafa Uğur: "Hedefimizden İki Puan Gerideyiz"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.