Gizemli hayırsever İzmir'de de ortaya çıktı: Tüm veresiye borçlarını ödedi

Gizemli hayırsever İzmir'de de ortaya çıktı: Tüm veresiye borçlarını ödedi
İzmir’de kimliğinin ortaya çıkmasını istemeyen hayırsever bir vatandaş, kentteki bir markete girdi ve veresiye defterindeki yaklaşık 17 bin lira borcu ödeyip defterle bölgeden ayrıldı. Market sahibi, “Biz televizyonlarda görüyorduk, burada da ortaya çıktı. Allah razı olsun” diye konuştu.

Bayraklı ilçesi Osmangazi Mahallesi'nde, bir otomobilin içerisinden inen 40-45 yaşlarındaki bir adam, Kadri Aydın'ın (42) işlettiği bir markete geldi. Gizemli hayırsever, market sahibinden veresiye defterindeki borçları kapatmak istediğini söyledi. Market sahibi Kadri Aydın ile birlikte borcu hesaplayan şahıs, 40-50 kişiye ait yaklaşık 17 bin liralık borcu ödedi. Marketin girişine, "Bu bakkala olan tüm borçlarınız bir hayırsever tarafından kapatılmıştır. Kimsenin borcu kalmamıştır" yazılı pankart asan hayırsever, ardından da veresiye defterini alarak marketten ayrıldı.

Borcun ödenmesinin ardından hayrete düşen market sahibi Kadri Aydın, asılan pankartın fotoğraflarını çekerek mahalle sakinlerine gönderdi. Borçlarının ödendiğini öğrenen müşteriler de durumu sevinçle karşıladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.