Fatih Terim'den Feghouli'ye Özel Motivasyon

Fatih Terim'den Feghouli'ye Özel Motivasyon
Galatasaray'ın sezon başında West Ham United'tan 4 milyon 250 bin avro bedelle transfer ettiği ve transfer sürecinde en çok zorluk çekilen oyuncu Sofiane Feghouli, şu ana kadar gösterdiği performansla camiayı tam olarak tatmin etmedi.
Galatasaray'ın sezon başında West Ham United'tan 4 milyon 250 bin avro bedelle transfer ettiği ve transfer sürecinde en çok zorluk çekilen oyuncu Sofiane Feghouli, şu ana kadar gösterdiği performansla camiayı tam olarak tatmin etmedi. Süper Lig'de 5 gol atıp 7 asist kaydeden Cezayirli yıldız asistlerinin 3'ünü de 7-0'lık Karabük maçında yaptı. Bir maçta 3 asist yaparak flaş bir performans sergilese de, son 5 maçlık periyota bakıldığında bu 3 asistin aslında olumsuz bir tablonun üzerini örttüğü görüldü. En son 3-0'lık Antalya maçında gol atan 28 yaşındaki futbolcu, sonraki süreçte Kasımpaşa, Bursa, Konya ve Fenerbahçe maçlarını boş geçerken bir tek Karabük deplasmanında skora katkı yapmış oldu.

"Tek başına maç alırsın"

Takımda 3 milyon 850 bin avro ile senelik ücreti en yüksek olan oyuncudan Fatih Terim son 8 haftalık süreçte çok şeyler bekliyor. Bu sebeple oyuncusuna motivasyon yüklemesine devam eden ve "babacan" bir tavırla yaklaşan tecrübeli teknik adam, yıldız oyuncuya tek başına maç kazandırabilecek nitelikte yetenekleri olduğunu, özellikle büyük maçlarda kendisine çok ihtiyaçları olduğunu iletti. Öte yandan Trabzonspor maçı öncesi özel programlarla takımı hazırlayan Fatih Terim, yüksek tempoda futbolcuları çalıştırıyor. Terim özellikle orta sahada üstünlük kurmanın birinci öncelik olduğunu oyuncularına sık sık hatırlatıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.