Gol Atamayan Zurich'te Gündem Michael Frey

Gol Atamayan Zurich'te Gündem Michael Frey
Fenerbahçe'nin yeni transferi Michael Frey hakkında İsviçre'den sürpriz bir açıklama geldi. Sarı-lacivertli ekibin Zurich'ten transfer ettiği Michael Frey hakkında İsviçreli gazeteci Rolf Fringer ilginç ifadeler kullandı. Frey'in ayrılmasından sonra sahaya çıktığı 3 lig maçınd.
Fenerbahçe'nin yeni transferi Michael Frey hakkında İsviçre'den sürpriz bir açıklama geldi.

Sarı-lacivertli ekibin Zurich'ten transfer ettiği Michael Frey hakkında İsviçreli gazeteci Rolf Fringer ilginç ifadeler kullandı.

Frey'in ayrılmasından sonra sahaya çıktığı 3 lig maçında sadece 1 gol atabilen Zurich'in sorununu anlatan Rolf Fringer, ''Eğer Michael Frey'i tanıyorsanız, Fenerbahçe'nin ağzına bir parça balı sürdükten sonra Zurich'te kalmayacağını biliyorsunuzdur. Zurich'in de bunu biliyor olması ve Frey'in ayrılışını düşünerek bir çözüm araması (Transfer) gerekiyordu'' ifadelerini kullandı.

''FREY İLE KONUŞTUK, KULÜP İÇİN ÇALIŞACAĞINI SÖYLEDİ''

Fringer'in sözlerinin yanı sıra Zurich Başkanı Canepa da Michael Frey konusunda kısa bir açıklama yaptı. Gol yollarındaki sıkıntı nedeniyle eleştirilen Zurich'in başkanı Canepa ''Biz Michael ile konuşuyorduk. Ayrılıkla ilgili bir konuşmamız olmadı. Takımda kalıp, kulüp için elinden geleni yapacağını söylemişti. Ama olmadı. Yine de elimizde kullanabileceğimiz birkaç forvet var'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.