Gol Düellosu Konyaspor'un! 11 Maç Sonra...

Gol Düellosu Konyaspor'un! 11 Maç Sonra...
Spor Toto Süper Lig'in 31.
Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Aytemiz Alanyaspor, Atiker Konyaspor'u konuk etti. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanan ve tam bir gol düellosuna sahne olan karşılaşma 4-2'lik Atiker Konyaspor galibiyetiyle sonuçlandı.

Atiker Konyaspor'a galibiyeti getiren golleri 39. dakikada Jevtovic, 41. dakikada Jonsson, 71. dakikada Ömer Ali Şahiner ve 90 + 1. dakikada Hurtado kaydetti. Alanyaspor'un gollerini ise 29. ve 47. dakikalarda Papiss Cisse attı.

Ligde tam 11 maç sonra 3 puanla tanışan Atiker Konyaspor, puanını 41'e yükseltti ve 8. sıraya çıktı. Alanyaspor ise 42 puanla 6. sırada yer aldı.

Atiker Konyaspor gelecek hafta Trabzonspor'u ağırlayacakken Alanyaspor, Beşiktaş'a konuk olacak.

Alanyaspor takımı, atılan gollerin ardından trafik kazasında hayatını kaybeden takım arkadaşları Josef Sural'ın formasını açtı.





SURAL İÇİN ÖZEL FORMA

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Atiker Konyaspor ile karşılaşan Aytemiz Alanyaspor'da futbolcular, trafik kazasında hayatını kaybeden takım arkadaşları Çek futbolcu Josef Sural için sahaya siyah formayla çıktı.

Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada turuncu-yeşilli takım, Josef Sural anısına yeni sezon için hazırlanan siyah renkli formayla mücadele etti.

Maç öncesi Alanyasporlu futbolcular ısınmaya da Josef Sural'ın fotoğrafı bulunan siyah formayla çıktı. Karşılaşma öncesi taraftarlar için hazırlanan üzerinde Josef Sural'in fotoğrafı bulunan tişörtler satışa çıkarıldı. Satıştan elde edilecek gelir Sural'ın ailesine iletilecek.

Aytemiz Alanyaspor ve Atiker Konyasporlu oyuncular, İngilizce ve Türkçe "Seni unutmayacağız" ve "Acınız acımızdır" yazılı pankartlarla sahaya çıktı. Sahada her iki takımın oyuncuları birlikte fotoğraf çektirdi, taraftarları birlikte selamladı.

Karşılaşmayı Josef Sural'in ameliyatına katılan Özel Anadolu Hastanesi doktor ve görevlileri de siyah forma ile izledi.



Josef Sural anısına yapılan saygı duruşunun ardından taraftar grupları, maçın başlama düdüğünün ardından 2 dakika sessiz kaldı. Ardından 2 dakikalık alkışlarla Sural anıldı. Afiş ve koreografilerin hazırlandığı karşılaşmada, Sural'ın emekliye ayrılan 90 numaralı formasına atıfta bulunularak 90'ıncı dakikada tüm taraftarlar saha kenarına karanfil bırakacak.



Karşılaşmaya gelen taraftarlara ayrıca ramazan ayı dolayısıyla iftar menüsü ikram edildi.

Spor Toto Süper Lig'de 28 Nisan Pazar günü oynanan İstikbal Mobilya Kayserispor-Aytemiz Alanyaspor maçının ardından konuk ekip oyuncuları Caulker, Djalma Campos, Baiano, Cisse, Welinton, Sackey ve Sural'ın birlikte Alanya'ya dönmek için kiraladıkları VIP minibüs, Antalya-Alanya kara yolunda şehir merkezine 5 kilometre kala Dinek mevkisinde yoldan çıkarak devrilmiş, kazada ağır yaralanan Çek futbolcu Sural kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.