Göreme'de Yıkım Yapılacak Yerin Sahibi: İmar Barışı İçin 36 Bin Tl Ödedim

Göreme'de Yıkım Yapılacak Yerin Sahibi: İmar Barışı İçin 36 Bin Tl Ödedim
Nevşehir'in merkez Göreme beldesi Esentepe Mahallesinde bulunan Kaptan Osman isimli seyir tepesinin yıkılacağını öğrenen iş yeri sahibi Osman Kabalcı, "Ben 1994 yılından beri vergi ödüyorum.

Nevşehir'in merkez Göreme beldesi Esentepe Mahallesinde bulunan Kaptan Osman isimli seyir tepesinin yıkılacağını öğrenen iş yeri sahibi Osman Kabalcı, "Ben 1994 yılından beri vergi ödüyorum. İmar barışı için de 36 bin TL para ödedim" diye karara tepki gösterdi.

İŞ YERİ SAHİBİ KARARA TEPKİ GÖSTERDİ

Kapadokya Bölgesinde bu sabah saatlerinde başlayan kaçak yapı yıkımları esnasında Göreme Beldesi Esentepe Mahallesi'nde bulunan Kaptan Osman isimli seyir tepe sine yıkım için İl Özel İdaresi'ne bağlı ekipler geldi. Jandarma ekiplerinin yoğun önlem aldığı yıkım alanlarında, iş yerinin yıkılacağını öğrenen Osman Kabalcı, karara tepki gösterdi.

"TURİSTLER FOTOĞRAF ÇEKMEK İÇİN GELİYORLAR"

Kabalcı burada yaptığı açıklamada, "Ben 1994 yılından beri buradayım. İmar barışı için de 36 bin TL para ödedim. Buranın aykırı bir alan olduğuna inanmıyorum. Buraya turistler fotoğraf çekmek için geliyorlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.