Göztepe, Aatif Için Cevap Bekliyor

Göztepe, Aatif Için Cevap Bekliyor
Yabancı kontenjanı dolu olan Göztepe, transferde bir türlü görüştüğü oyunculara imza attıramıyor. Bir santrfor, bir sol bek ve bir de sağ açık alacak olan yönetim, Scarione ve Ghilas'tan bir an önce kurtulmak için çözümler ararken, Sokol Cikalleshi, Fausto Grillo ve Celso Borge.
Yabancı kontenjanı dolu olan Göztepe, transferde bir türlü görüştüğü oyunculara imza attıramıyor.

Bir santrfor, bir sol bek ve bir de sağ açık alacak olan yönetim, Scarione ve Ghilas'tan bir an önce kurtulmak için çözümler ararken, Sokol Cikalleshi, Fausto Grillo ve Celso Borges'in de gönderilmesi gündemde. Fenerbahçe'nin ilgilendiği Yasin Öztekin'e Trabzonspor'un da talip olması üzerine bekleyişe geçen İzmir temsilcisi, takasta Fenerbahçe'den Aatif'ı istediği için sarı-lacivertlilerin vereceği karara kilitlendi. Göztepe sol bek pozisyonu için Schalke'de kiralık oynayan Abdul Rahman Baba ile anlaşmak üzere. Bonservisi Chelsea'de olan genç sol bek kiralık olarak Göztepe'ye gelecek.

AZIZ BEHICH YEDEKTE
Bu mevki için Celtic'ten Izaguirre, Udinese'den Ali Adnan ve PSV Eindhoven'dan Aziz Behich de yer alıyor. Göz- Göz sağ kanat transferi için de gün sayıyor. Sarı-kırmızılılar, transfer listesine Kolombiyalı Michael Barrios'u da aldı. 27 yaşındaki futbolcu şu an Amerika'da MLS Ligi'nde Dallas forması giyiyor. Caen forması giyen sağ kanat Claudio Beauvue ile de görüşen kurmaylar, iki oyuncudan birisini renklerine katmak istiyor. 30 yaşındaki kanat oyuncusu Beauvue kariyerinde toplam 307 lig maçına çıktı ve 70 gol attı.

VAGNER LOVE DA LİSTEDE
Milli oyuncu Serdar Gürler için İspanya'nın Huesca kulübüyle temaslarda bulunan sarı-kırmızılılar, Antalyasporlu Doukara, Beşiktaş'tan Vagner Love, Stuttgart'tan Mario Gomez ve G.Saray'dan Sinan Gümüş ile görüşmelerini sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.