Göztepe'de Sevinç: "savaştık Ve Kazandık"

Göztepe'de Sevinç: "savaştık Ve Kazandık"
Göztepe'nin Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettiği mücadeledeki tek golü kaydeden Halil Akbunar ile birlikte Beto ve Tayfur Bingöl açıklamalarda bulundu. Halil gol için mutlu olduğunu belirtirken, "Gol attığım ve kazandığımız için mutluyuz.
Göztepe'nin Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettiği mücadeledeki tek golü kaydeden Halil Akbunar ile birlikte Beto ve Tayfur Bingöl açıklamalarda bulundu.

Halil gol için mutlu olduğunu belirtirken, "Gol attığım ve kazandığımız için mutluyuz. Bu galibiyetle rehavete kapılmayacağız. Eşime, aileme, babama, herkese selamlar. Halil Akbunar olduysam, bu taraftar ve Göztepe camiası sayesindedir. Hepsine teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Tayfur ise savaştıklarını söyledi ve, "İlk galibiyetimizi aldık, bunun Fenerbahçe'ye karşı olması daha da güzel. Çok mutluyuz. Taraftarlara armağan olsun. Halil Akbunar'ı da tebrik ederim, çok güzel bir gol attı" dedi.

Tecrübeli kaleci Beto ise, "Futbolda gol yemediğiniz zaman zaten galibiyeti daha yakın olmaktasınız. Kalemizi iyi savunduk, gol de attık ve kazandık. İsimler önemli değil, tamamen Göztepe önemliydi. Takım olarak savaştık ve lig sonuna kadar bu şekilde devam edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.