Göztepe'nin Eski Yıldızı: ''süper Lig'e Ve Türkiye'ye Alışamadım''

Göztepe'nin Eski Yıldızı: ''süper Lig'e Ve Türkiye'ye Alışamadım''
Göztepe'nin sezon başında Lorient'ten kadrosuna kattığı ve devre arası transfer döneminde takımdan ayrılıp Belçika Ligi takımlarından Eupen'e transfer olan Mathieu Peybernes, Fransa basınına röportaj verdi. Türkiye'deki kariyeri hakkında konuşan Peybernes, ''Türkiye'ye alışama.
Göztepe'nin sezon başında Lorient'ten kadrosuna kattığı ve devre arası transfer döneminde takımdan ayrılıp Belçika Ligi takımlarından Eupen'e transfer olan Mathieu Peybernes, Fransa basınına röportaj verdi.

Türkiye'deki kariyeri hakkında konuşan Peybernes, ''Türkiye'ye alışamadım. Bir sene içinde çok değişiklik yaptım ama futbolda böyle şeyler olabiliyor. Türkiye'de Fransa'dan çok farklı bir kültür var. Müslüman bir ülke ve Fransa'dan çok ama çok farklı'' sözlerini kullandı.

''GALATASARAY MAÇINDA 70 BİN KİŞİ VARDI''

Fransız basınına Süper Lig'i değerlendiren defans oyuncusu, ''Süper Lig, Fransa Ligi ile kıyaslanamaz bile. Taktiksel olarak büyük fark var. Süper Lig, daha çok fiziğe dayalı. İkili mücadele çok önem taşıyor. Ancak statlardaki atmosfer çılgınca. Galatasaray ile oynadığımız maçta 70 bin kişi vardı. Stadyum tamamen doluydu. Taraftarlar, maçın başından sonuna kadar şarkılar söylüyordu. Türkiye'de futbola çok bağlılar'' diye konuştu.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.